Επικεφαλής PSG χτυπά στην Αργεντινή για κλήση Messi

Ο Lionel Messi έχει κληθεί για καθήκον με την Αργεντινή πριν από τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο αρχηγός του PSG είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση.

Ο αθλητικός διευθυντής του Παρισιού Σεν Ζερμέν Λεονάρντο έχει εξοργιστεί με την Αργεντινή για την επιλογή του Lionel Messi για τους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ενώ αφομοιώνει ένα αργό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν στο Παρίσι, ο έξι φορές νικητής του Ballon d’Or πάσχει από προβλήματα γονάτου και hamstring.

Παρά τη συνεχιζόμενη ανάρρωση του, ο Albiceleste αποφάσισε να καλέσει τον Messi για τις συναντήσεις τους με τη Βραζιλία και την Ουρουγουάη.

Και ο επικεφαλής της PSG δεν πιστεύει ότι υπάρχει ανάγκη να ζητήσει από τον Messi να παίξει ενώ περνάει από την αποκατάσταση σε επίπεδο λέσχης.

Ο Λεονάρντο είπε στον Le Parisien: «Δεν συμφωνούμε να αφήσουμε έναν παίκτη να πάει με επιλογή ο οποίος, για εμάς, δεν είναι σε φυσική κατάσταση. Ή ποιος βρίσκεται στη φάση αποκατάστασης.

«Δεν είναι λογικό και τέτοιου είδους καταστάσεις αξίζουν μια πραγματική συμφωνία με τη FIFA».

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Λέων έχει χάσει εννέα παιχνίδια στην εκστρατεία 2021-22 λόγω έλλειψης ευκινησίας και πολλών άλλων προβλημάτων.

Επιπλέον, ο 34χρονος δεν έχει ακόμα στόχο για το PSG στη Ligue 1, αλλά αγωνίζεται λόγω διαφορετικών αναποδιές.