Επικεφαλής της Βαρκελώνης αποκαλύπτει ημερομηνία για πιθανή επιστροφή Lionel Messi

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί να επιστρέψει στο Καμπ Νόου την επόμενη σεζόν.

Η Βαρκελώνη θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να υπογράψει ξανά τον Lionel Messi το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον οικονομικό αντιπρόεδρο της λέσχης Εντουάρ Ρομέου.

Ο επτάχρονος νικητής του Ballon d’Or τελείωσε την 21-ετή παραμονή του στο Barca τον Αύγουστο του 2021. Μετά από ένα αργό ξεκίνημα στο Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μέσι επανέκτησε την καλύτερη φόρμα του αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, ο χρόνος της Αργεντινής στο σύλλογο μπορεί να τελειώσει το συντομότερο το επόμενο καλοκαίρι. Η διετής συμφωνία της PSG με τον Μέσι λήγει στο τέλος της σεζόν, με την Αργεντινή να αποφασίζει σύμφωνα με πληροφορίες για το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Όπως θα ήταν σε μια ελεύθερη, Σίγουρα είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Αλλά θα ήταν μια τεχνική απόφαση, ούτως ή άλλως», δήλωσε ο Romeu στον Mundo Deportivo.

Πρόσθεσε: «Υπάρχει περιθώριο αλλά έχουμε κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια αυτό το καλοκαίρι και εάν χρειαζόταν κάποιο συμπλήρωμα, θα πρέπει να το μελετήσουμε».

Παρά τα καλά τεκμηριωμένα οικονομικά ζητήματα, η Βαρκελώνη κατάφερε να υπογράψει και να καταχωρήσει επτά παίκτες κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του φετινού καλοκαιριού.

Η επένδυση του συλλόγου σε ελεύθερους παίκτες είδε τον Frank Kessie, τον Andreas Christensen, τον Hector Bellerin και τον Marcos Alonso να συμμετέχουν στους Καταλανούς σε ελεύθερες κινήσεις.

Μια πιθανή κίνηση για τον Μέσι, ωστόσο, θα είναι πολύ πιο περίπλοκη λόγω των προσωπικών του απαιτήσεων. Ας δούμε πόσο μακριά θα έφτανε η Joan Laporta για να πληρώσει το «ηθικό χρέος» του στην εικόνα της Αργεντινής.