Επιβεβαιώθηκε: Ο Dayot Upamecano της Λειψίας επέλεξε την επόμενη ομάδα

Ακολουθούμενη από αρκετές κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, ο Dayot Upamecano αποφάσισε πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Το Dayot Upamecano κυνηγείται από τη μισή Ευρώπη από το καλοκαίρι μετά από μια υπέροχη σεζόν στην RB Leipzig. Ο 22χρονος έχει μια τακτική παρουσία σε αγώνες Bundesliga από το 2017, παρά τη νεαρή ηλικία του. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο έχει απίστευτη δύναμη και εντυπωσιακές δεξιότητες αντιμετώπισης, αλλά και ο Γάλλος αμυντικός έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά ολοκλήρωσης της Bundesliga.

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Upamecano αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει στη Γερμανία και να υπογράψει για τους σημερινούς πρωταθλητές Μπάγερν Μονάχου. Στην πραγματικότητα, οι νέοι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Club είναι περισσότερο από έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα απελευθέρωσης προκειμένου να εξασφαλίσουν το νέο κέντρο πίσω.

Δεδομένου ότι η Μπάγερν είναι πρόθυμη να καταβάλει το ποσό των 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, χρειάστηκε μόνο για να κλείσει η συμφωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Στην πραγματικότητα, σήμερα παρουσιάστηκαν αρκετές εκθέσεις οι οποίες υποδηλώνουν ότι επιτεύχθηκε συμφωνία. Πρόσφατα, ο Fabrizio Romano δήλωσε ότι ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Σαλιχαμίντζιτς επιβεβαίωσε ότι η μεταφορά έχει ολοκληρωθεί.

Επιπλέον, οι Βαυαροί πρόσφεραν στον Upamecano πενταετές συμβόλαιο ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Salihamdzic, τόσο ο παίκτης όσο και ο σύλλογος είναι πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν.

Ο Dayot Upamecano έχει ήδη 26 εμφανίσεις για την RB Leipzig αυτή τη σεζόν και μάλιστα σκόραρε ένα γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι Die Roten Bullen θα χάσει σοβαρά έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.