Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία για την τελετή Ballon d’Or 2021

Η ανακοίνωση ήρθε σήμερα από την Γαλλία Ποδόσφαιρο οι ίδιοι. Επιτέλους έχουμε ημερομηνία για την επερχόμενη τελετή του Μπαλόν Ντ’ Ορ του 2021.

Καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο τρίμηνο του 2021, η τελετή Ballon d’Or πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη μεγάλη νύχτα. Πήραμε τελικά νέα από το France Football για την ημερομηνία που θα παραδώσει το βραβείο 2021 για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Σε αντίθεση με ό, τι αναφέρθηκε νωρίτερα, η τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Theatre du Chatelet στην πόλη του Παρισιού. France Football μόλις ανακοίνωσε ότι η πρώτη παρτίδα των υποψηφίων θα συμβεί στις 8 Οκτωβρίου. Μετά από αυτό, θα υπάρξει μια περικοπή που θα αφήσει την τελική σύντομη λίστα, και στη συνέχεια η τελετή θα συμβεί.

Ανακοίνωσαν επίσης ότι η ημέρα της τελετής θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στο Παρίσι. Λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας, όλοι αναμένουμε ότι αυτή η εκδήλωση θα είναι μικρή και θα έχει μόνο έναν επιλεγμένο αριθμό συμμετεχόντων. Αλλά όλοι αναρωτιόμαστε ποιοι παίκτες είναι αυτοί με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν το βραβείο. Οι επιλογές είναι λιγότερο προφανείς από ό, τι θα περιμένατε και μπορεί ακόμη και να έχουμε μια μεγάλη έκπληξη στον τελικό κατάλογο των υποψηφίων. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φαβορί για να κερδίσει το βραβείο κύρους φέτος;

Είναι ο Μέσι εναντίον του κόσμου.

Λόγω της απίστευτης χρονιάς που είχε στη διεθνή σκηνή, ο Leo Messi είναι ο μεγαλύτερος φαβορί για να πάρει στην πατρίδα του το έβδομο Ballon d’Or της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Αν και έχει κάποιο σημαντικό ανταγωνισμό κατά τις τελευταίες ημέρες της εκλογικής περιόδου. Οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ν’Γκολό Κάντε και ο Τζορτζίνιο. Ωστόσο, η Ιταλία και Chelsea παίκτης είναι ο πιο σημαντικός αντίπαλος Messi θα έχει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, ο Jorginho κατάφερε να είναι βασικό μέλος των ομάδων που κέρδισαν το UEFA Champions League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την ίδια χρονιά. Αν ακολουθήσουμε συλλογικά επιτεύγματα, θα πρέπει να πάρει το βραβείο. Αλλά οι ψηφοφόροι κοιτάζουν πολύ περισσότερα από το να κερδίσουν απλά έναν συλλογικό τίτλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Karim Benzema έχει επίσης πολλές πιθανότητες να πάρει μια θέση στο βάθρο του τρέχοντος έτους λόγω της δραματικής του βελτίωσης από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας για να κερδίσει το βραβείο το Νοέμβριο;