Επίσημος: Λίβερπουλ μέσος υπογράφει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία

Μετά από τρία χρόνια στο Άνφιλντ, ο μέσος του Λίβερπουλ υπογράφει μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία με τον σύλλογο.

Ο μέσος του Λίβερπουλ Φαμπίνιο συμφώνησε να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον σύλλογο στο Άνφιλντ καθώς υπέγραψε νέα πενταετή παράταση συμβολαίου την Τρίτη.

Βεβαίως, το αστέρι της Βραζιλίας έχει δείξει ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος για βοήθεια για τους Reds κατά τη διάρκεια του πρόσφατου παρελθόντος. Ο 27χρονος εντάχθηκε στο Λίβερπουλ το 2018 και υπήρξε ένας ευέλικτος παίκτης στο γήπεδο για τον Jurgen Klopp.

Ο Fabinho βοήθησε τον Γερμανό μάνατζερ κατά τη διάρκεια της αμυντικής συμμαχίας του Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, ενεργώντας ως κάλυψη στο πίσω μέρος. Και τώρα, ο μέσος έχει δεσμεύσει το μέλλον του στο σύλλογο μέχρι το 2026.

«Ο Fabinho υπέγραψε ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με το Liverpool FC», ανακοίνωσε ο σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Ο μέσος έβαλε στυλό σε χαρτί με φρέσκους όρους στο στρατόπεδο προπόνησης των Ρεντ την Τρίτη στο Εβιάν.»

Ο Fabinho πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχής που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Από την αρχή της συζήτησης, ήμουν πολύ θετικός γιατί είναι αυτό που ήθελα — να μείνω σε αυτό το κλαμπ, να συνεχίσω να παίζω για το Λίβερπουλ. Τώρα, αυτό είναι επίσημο και είμαι πραγματικά χαρούμενος.

«Αυτές τις τρεις τελευταίες σεζόν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος εδώ. Έμαθα πολλά με τον διευθυντή, με όλο το προσωπικό, με τα αγόρια επίσης.

«Επιτύχαμε πράγματα μαζί και για μένα, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μέρος για να είσαι, το καλύτερο μέρος για να συνεχίσεις να μεγαλώνεις, να μαθαίνεις από το προσωπικό, από τα αγόρια. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε καλά πράγματα.

«Ο διευθυντής και το προσωπικό μας πιέζουν για αυτό επειδή γνωρίζουν την ικανότητά μας, γνωρίζουν την ποιότητά μας.

«Προσωπικά, όπως είπα, θέλω να είμαι ο καλύτερος για την ομάδα, θέλω να είμαι ένα σημαντικό κομμάτι σε αυτή την ομάδα — όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως ηγέτης. Συνέχισε να μαθαίνεις από τα αγόρια και το προσωπικό και να είσαι ο καλύτερος που μπορώ.

«Γνωρίζουμε ότι με αυτούς τους παίκτες μπορούμε να πάμε πολύ μακριά σε όλους τους διαγωνισμούς. Τον τελευταίο χρόνο, δεν κερδίσαμε τρόπαια, οπότε νομίζω ότι όλοι είναι πεινασμένοι να κερδίσουν περισσότερα τρόπαια, να κερδίσουν περισσότερα πράγματα, να κρατήσουν τους θαυμαστές μας χαρούμενους. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουμε αυτή τη σεζόν».