Επίσημη: Man United και Real Sociedad πάρει ένα νέο χώρο παιχνιδιού

Λόγω των περιορισμών του Covid-19 μεταξύ Ισπανίας και Αγγλίας, η Man United και η Real Sociedad θα έχουν ένα νέο χώρο για να παίξουν την ισοπαλία τους στο Europa League.

Η Man United και η Real Sociedad δεν θα μπορούν να παίξουν στον Γύρο 32 ισοπαλία τους στους αντίστοιχους χώρους, λόγω των περιορισμών της Covid-19 μεταξύ των δύο χωρών. Λόγω αυτού του ζητήματος, η UEFA έπρεπε να αναζητήσει ένα νέο μέρος όπου μπορούν να φτάσουν και να παίξουν με ασφάλεια. Ο λόγος πίσω από την απόφαση αυτή ήρθε μετά την απόφαση της Ισπανίας να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιαδήποτε πτήση προερχομένη από την Αγγλία. Με την πρόθεση να αποφευχθεί η εξάπλωση της παραλλαγής του ιού που προέρχεται από το Λονδίνο.

Τόσο η Manchester United όσο και η Real Sociedad φαίνεται να έχουν συμφωνήσει να αναζητήσουν ένα νέο χώρο για να παίξει τον αγώνα που υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα στο Anoeta Stadium στο Σαν Σεμπαστιάν. Αυτό το παιχνίδι θα λάβει χώρα τώρα στο Στάδιο Γιουβέντους στην πόλη του Τορίνο, αφού ο ισπανικός σύλλογος κατέληξε σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο. Και τα δύο θεσμικά όργανα ανακοίνωσαν την απόφαση νωρίτερα σήμερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει την ανακοίνωση πρώτη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Red Devils έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Το εκτός λειτουργίας του γύρου 32 ισοπαλίας του UEFA Europa League της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα λάβει χώρα τώρα στο Allianz Stadium της Γιουβέντους στο Τορίνο, έχει επιβεβαιωθεί. Η πλευρά του Ole Gunnar Solskjaer επρόκειτο να ταξιδέψει στο Reale Arena, στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, για να αναλάβει τη Βασκική Λέσχη την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

«Ωστόσο, το παιχνίδι, το οποίο ξεκινά στις 17:55 GMT, μεταφέρθηκε στην Ιταλία λόγω των περιορισμών της ισπανικής κυβέρνησης για τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα από την Αγγλία, λόγω της νέας παραλλαγής COVID-19. Το δεύτερο σκέλος, που θα παιχτεί στο Old Trafford στις 20:00 GMT την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, παραμένει αμετάβλητο. Και οι δύο αγώνες εναντίον της La Real, οι οποίοι καυχηθούν με τον πρώην αντίπαλο Αντνάν Τζανουζάι και τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Σίτι Ντέιβιντ Σίλβα στις τάξεις τους, θα λάβουν χώρα κεκλεισμένων των θυρών.»