Επίσημη: Kylian Mbappe υπογράφει νέα σύμβαση PSG

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει παρατείνει την παραμονή του στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια.

Ο Κίλιαν Μπαπ υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο στο Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σταρ τελειώνει εικασίες γύρω από το μέλλον του μετά από μακρές διαπραγματεύσεις με την PSG και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η PSG ήταν στα πρόθυρα να χάσει τον Γάλλο το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά οι προσπάθειές τους τελικά έπεισαν τον Mappe να δεσμευτεί για ένα νέο συμβόλαιο στο Parc des Prince.

«Είμαι υπερήφανος που σας ανακοινώνω μια όμορφη είδηση: Η Kylian Mbappé υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με τον Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε ο Nasser Al Khelaifi (μέσω του Fabrizio Romano).

Ο Mbappe πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την περιπέτεια εδώ στο Παρί Σεν Ζερμέν. Για να μείνω στο Παρίσι, την πόλη μου», είπε ο Mbappe μετά την υπογραφή ενός νέου τριετούς συμβολαίου.

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που προτιμώ μαζί σας… και να κερδίσω τίτλους μαζί! Ευχαριστώ πολύ.

«Πάντα έλεγα ότι το Παρίσι είναι το σπίτι μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους εδώ και να διασκεδάσω μαζί όπως πάντα. Σας ευχαριστώ».

Η επέκταση του συμβολαίου του Mbappe είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσπαθεί να τον προσθέσει στην ομάδα τους για περισσότερο από ένα χρόνο.

Οι Blancos δεν έχουν ακόμα αντιδράσει στα νέα. Ωστόσο, υπάρχουν ήδη αναφορές ότι η La Liga εξετάζει νομικές ενέργειες εναντίον της PSG.

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της La Liga Javier Tebas επέκρινε τους Παριζιάνους για την «τεράστια» προσφορά τους στον Mbappe, συγκρίνοντας την ανανέωση του συμβολαίου με το project της Super League.