Επίσημη: Το αστέρι της Βαρκελώνης συμμετέχει στη Sporting Lisbon για δανειακή συμφωνία

Οι νέες αφίξεις στην επιθετική γραμμή της Βαρκελώνης έπεισαν τον Trincao να περάσει άλλη μια σαιζόν δανεικός.

Η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε ότι ο Francisco Trincao θα συμμετάσχει στη Sporting Lisbon σε συμφωνία δανείου πριν από την επόμενη σεζόν.

Μετά από ένα απογοητευτικό ξόρκι στο Wolverhampton την περασμένη σεζόν, ο 22χρονος έρχεται με την πορτογαλική πλευρά σε συμφωνία δανείου ενός έτους.

Μια επίσημη δήλωση της Βαρκελώνης αναφέρει: «Η FC Barcelona και η Sporting Clube de Portugal κατέληξαν σε συμφωνία για το δάνειο του Francisco Trincão μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

«Η συμφωνία περιλαμβάνει την επιλογή αγοράς του παίκτη όταν λήξει η περίοδος του δανείου.»

Ο Trincao εντάχθηκε στους Καταλανούς από την SC Braga το 2020. Στη συνέχεια έκανε 42 senior εμφανίσεις στο Cam Nou κατά τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς στην ομάδα, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

Ωστόσο, η έλλειψη του παιχνιδιού στο Barca τον έπεισε να πάει σε μια κίνηση δανείου στους Wolves την περασμένη σεζόν. Στις 30 εμφανίσεις του στην πλευρά της Premier League, ο Πορτογάλος αστέρι σκόραρε τρία γκολ.

Οι παραστάσεις του δεν έπεισαν τους Γουλβς να πιέσουν για μόνιμη μετάθεση. Από την άλλη πλευρά, οι πιθανότητές του να πάρει χρόνο παιχνιδιού στη Βαρκελώνη δεν φαίνονται μεγάλες.

Οι Καταλανοί έχουν προσθέσει τους ομοίους του Ferran Torres και του Raphinha στην ομάδα τους, δημιουργώντας μια νέα επιθετική μονάδα υπό τον Τσάβι.

Ας δούμε αν μια επανένωση με το πρώην αφεντικό του Ruben Amorim στο Sporting CP, θα δει Trincao ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του στην πορτογαλική πλευρά.