Επίσημη: Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνουν εξαετή συμφωνία για το Μονακό αστέρι

Οι Blancos ολοκλήρωσαν τη δεύτερη υπογραφή της καλοκαιρινής παράθυρου μεταφοράς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε σε συμφωνία να υπογράψει τον Aurelien Tchouameni από το Μονακό πριν από την επόμενη σεζόν.

Μετά από μήνες εικασιών και έναν βαρύ αγώνα μεταγραφών με το Λίβερπουλ, οι Blancos επιβεβαίωσαν τελικά τη μεταφορά.

Μια δήλωση από τους πρωταθλητές La Liga έγραφε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης CF και η AS Monaco συμφώνησαν για τη μεταφορά του παίκτη Aurelien Tchouameni, ο οποίος θα συνδεθεί με τον σύλλογο για τις επόμενες έξι σεζόν.

«Την επόμενη Τρίτη, 14 Ιουνίου, στις 12:00 στη Ρεάλ Μαδρίτης, η τελετή παρουσίασης του Aurelien Tchouameni ως νέου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει χώρα μετά την αντίστοιχη ιατρική εξέταση.»

Ο Tchouameni πέρασε μια λαμπρή επαναστατική σεζόν στο Μονακό την περασμένη σεζόν. Με 35 συμμετοχές στη Ligue 1, ο Γάλλος πρωταγωνιστής καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους μέσους στην Ευρώπη.

Οι Blancos έχουν κάνει άλλο ένα βήμα προς την ανοικοδόμηση της μονάδας μεσαία γραμμή τους υπογράφοντας Tchouameni. Ο 22χρονος θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Edouardo Camavinga, ο οποίος ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ρεν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λούκα Μόντρικ, ο Τόνι Κρόος και ο Κασμίρ είναι ακόμα οι συνηθισμένοι εκκινητές των Μπλάνκος στο κέντρο. Ωστόσο, ο Carlo Ancelotti πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το γαλλικό ζευγάρι περισσότερο στη σύνθεση του από την επόμενη σεζόν.