Επίσημη: Ο Joshua Kimmich υπογράφει νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία στην Μπάγερν Μονάχου

Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα έχουν συνδέσει το μέλλον του Τζόσουα Κίμμιτς με μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ότι ο Τζόσουα Κίμμιχ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο Κίμμιτς, του οποίου η προηγούμενη συμφωνία επρόκειτο να λήξει το 2023, δεσμεύθηκε να παραταθεί διετής σύμβαση. Έχει εξελιχθεί σε ένα ζωτικό πλεονέκτημα για την Μπάγερν από την κίνηση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ από την RB Leipzig, έχοντας προσφέρει 30 γκολ και 73 ασίστ σε 264 εμφανίσεις στο Allianz Arena.

Η ευελιξία, η ευφυΐα, η αποφασιστικότητα και η συνέπεια του έχουν εντυπωσιάσει πολλούς παρατηρητές. Στην πραγματικότητα, ο Robert Lewandowski ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο συμπαίκτης του στη Μπάγερν θα μπορούσε να γίνει νικητής του Ballon d’Or κάποια μέρα.

Έτσι, έχοντας όλα αυτά κατά νου, η Μπάγερν ενήργησε γρήγορα για να εξασφαλίσει το μέλλον ενός από τα πιο βραβευθέντα περιουσιακά στοιχεία της.

«Ο πιο σημαντικός λόγος για την παράταση του συμβολαίου μου είναι ότι μπορώ να συνεχίσω το πάθος μου με χαρά κάθε μέρα εδώ στην FC Bayern», δήλωσε ο Kimmich στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έχω μια ομάδα όπου μπορώ να πετύχω τα πάντα, και πολλοί συμπαίκτες έχουν γίνει πραγματικοί φίλοι. Γι’ αυτό άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο από την αρχή, γιατί θα έπρεπε να έχει πλάκα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είμαι στο τέλος της ανάπτυξής μου και είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν πολλά πιθανά στην FC Bayern τα επόμενα χρόνια».

Ο 26χρονος πρόσθεσε: «Επιπλέον, η οικογένειά μου αισθάνεται σαν στο σπίτι της εδώ. Το Μόναχο έχει γίνει ένα δεύτερο σπίτι. Ο συνδυασμός που έχουμε εδώ δεν βρίσκεται σε όλο τον κόσμο.»

Ο Κίμμιτς έχει κερδίσει έξι τίτλους Μπουντεσλίγκα, τρία κύπελλα DFB, το Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε Σούπερ Κύπελλο Γερμανίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club και το Σούπερ Κύπελλο UEFA μέχρι στιγμής στην Μπάγερν.