Επίσημη: Μασσαλία σφραγίσει μια συμφωνία για την Arsenal απόκληρος

Ligue 1 γίγαντες Μασσαλία επιβεβαίωσαν τη σύλληψη του Matteo Guendouzi σε μια εποχιακή συμφωνία δανείου από την Arsenal.

Ο μέσος της Arsenal Matteo Guendouzi ολοκλήρωσε μια διαρκή κίνηση δανείου στη Μασσαλία, οι οποίοι έχουν την επιλογή να τον αγοράσουν μόνιμα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Guendouzi επιστρέφει στη Γαλλία ελπίζοντας να ξεκινήσει την καριέρα του για άλλη μια φορά. Οι 22χρονες μέρες ως Πυροβολητής έχουν μετρηθεί από τότε που ξεκίνησε με τον Neal Maupay του Μπράιτον τον τον Ιούνιο του 2020. Ο Mikel Arteta δεν ήταν μυστικό την απέχθειά του για τη στάση του μέσου, και ο διευθυντής δεν τον έχει παίξει ποτέ από τότε.

Τώρα ο Guendouzi, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν δανεικός στο Hertha BSC στη Γερμανία, έφυγε για άλλη μια φορά από τη λέσχη του βόρειου Λονδίνου.

«Ο Matteo Guendouzi έχει υπογράψει με τη Μασσαλία για ένα δάνειο ενός έτους με δικαίωμα αγοράς», διάβασε μια δήλωση από τη Μασσαλία.

«Ο Guendouzi είναι ένας σύγχρονος μέσος, τεχνικά ισχυρός και με καλή ικανότητα διέλευσης.

«Ένας παίκτης του χαρακτήρα, έχει μια καλή θέα του παιχνιδιού. Αυτές οι ιδιότητες θα είναι αναμφίβολα σε θέση να μοιραστεί με την ομάδα της Μασσαλίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μασσαλία θα πληρώσει την Άρσεναλ 850.000 λίρες για τη συμφωνία δανείου του Γενδούζι και επιπλέον 9 εκατομμύρια λίρες εάν αποφασίσουν να υπογράψουν τον Γάλλο σε μόνιμη συμφωνία το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Guendouzi έχει κάνει 82 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς για την Arsenal, διαχειρίζοντας ένα γκολ και πέντε ασίστ.