Επίσημη: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αστέρι υπογράφει νέα μακροπρόθεσμη σύμβαση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο αμυντικός Eric Bailly έβαλε χαρτί σε μια παράταση σύμβασης στο Old Trafford.

Ο Eric Bailly υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Manchester United, παρατείνοντας την παραμονή του στο Old Trafford μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Οι Red Devils θα έχουν επίσης την επιλογή να παρατείνουν το συμβόλαιό του για ένα ακόμη έτος.

Ο Bailly έχει κάνει μόνο 100 United εμφανίσεις σε σχεδόν πέντε σεζόν, κυρίως λόγω τραυματισμών, αλλά η νέα συμφωνία του θα δει το Ακτό να συνεχίσει να προσθέτει στον ανταγωνισμό για θέσεις άμυνας την επόμενη σεζόν.

Αυτή η απόφαση είναι κάτι που δεν χρειάστηκε να σκεφτώ, μου αρέσει αυτό το club και μου αρέσει να παίζω για την Manchester United», δήλωσε η Bailly στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι χαρούμενος και το ίδιο και η οικογένειά μου, όλα είναι καλά. Τώρα η στιγμή με τον τραυματισμό μου πέρασε και είμαι σε φόρμα και αισθάνομαι καλά, και αυτό είναι όλο. Ένα νέο συμβόλαιο είναι σαν μια νέα πρόκληση και είμαι έτοιμος γι’ αυτό».

Είχε προταθεί ότι η Bailly ήταν πρόθυμη για διαβεβαιώσεις από την United πριν δεσμευτεί για ένα νέο συμβόλαιο, αλλά ο παίκτης έχει δηλώσει ότι είναι ικανοποιημένος με την πίστη που έχει το προπονητικό προσωπικό σε αυτόν.

«Γι’ αυτό λέω ότι το νέο συμβόλαιο δείχνει ότι η ομάδα έχει εμπιστοσύνη σε μένα — τον προπονητή, το προσωπικό και τους παίκτες και, για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση να μείνω στο κλαμπ», εξήγησε ο 27χρονος.

Ο διευθυντής Ole Gunnar Solskjaer πρόσθεσε: «Χαίρομαι που ο Eric υπέγραψε αυτό το νέο συμβόλαιο. Εξακολουθεί να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς κάτω από τους προπονητές εδώ.

«Ο Eric έχει βελτιώσει την ευρωστία του από τότε που είμαι διευθυντής και θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Στην τρέχουσα σεζόν της Premier League, ο Bailly έχει μόνο οκτώ φορές συνολικά, με τραυματισμούς να περιορίζουν το χρόνο παιχνιδιού του για άλλη μια φορά αυτόν τον όρο.