Επίσημη: Λίβερπουλ και Λειψία Τσάμπιονς Λιγκ

Οι γίγαντες της Αγγλίας και της Γερμανίας εγκαταστάθηκαν σε έναν προορισμό για το πρώτο σκέλος της ισοπαλίας τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στην Puskas Arena της Ουγγαρίας για να αντιμετωπίσει την RB Leipzig στο πρώτο σκέλος της τελευταίας 16 ισοπαλία στο Champions League στις 16 Φεβρουαρίου.

Οι άνδρες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία για να επισκεφθούν το Red Bull Arena λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19 της χώρας. Ως εκ τούτου, η Λειψία έπρεπε να αναζητήσει έναν εναλλακτικό προορισμό για να φιλοξενήσει το οικιακό τους φωτιστικό.

Και τώρα η UEFA επιβεβαίωσε ότι το πρώτο σκέλος θα λάβει χώρα στη Βουδαπέστη, στην ουγγρική πρωτεύουσα.

«Η UEFA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο γύρος του πρωταθλήματος του UEFA Champions League με τον πρώτο αγώνα 16 μεταξύ της RB Leipzig και της Λίβερπουλ θα λάβει χώρα τώρα στο Puskas Arena της Βουδαπέστης. Η ημερομηνία του αγώνα (16 Φεβρουαρίου 2021) και η ώρα έναρξης (21:00 CET) θα παραμείνουν οι ίδιες», ανέφερε μια δήλωση.

«Η UEFA θα ήθελε να ευχαριστήσει την RB Leipzig και την Λίβερπουλ FC για τη στενή συνεργασία και τη βοήθειά τους στην εξεύρεση λύσης στο εν λόγω ζήτημα, καθώς επίσης την Ουγγρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την υποστήριξή τους και τη συμφωνία να φιλοξενήσει τον εν λόγω αγώνα».

Παρά την απώλεια του πλεονεκτήματος στο σπίτι, η Λειψία τουλάχιστον απέφυγε την απώλεια του πρώτου σκέλους με σκορ 3-0 για την αποτυχία της εύρεσης νέου χώρου.