Επίσημη: Η PSG ανακοινώνει τη μόνιμη υπογραφή της Sporting Lisbon Loanee

Οι Γάλλοι γίγαντες έχουν κάνει την πρώτη υπογραφή του παραθύρου μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να υπογράψει με τον Νούνο Μέντες για τετραετή συμφωνία μετά το δάνειο του στο κλαμπ.

Ο Μέντες εντάχθηκε με τους Παριζιάνους από το Sporting Lisbon το περασμένο καλοκαίρι, με την ομάδα να αποφασίζει τώρα να ενεργοποιήσει μια μόνιμη επιλογή στο συμβόλαιό του.

Η μεταγραφή της πορτογαλικής δεξιάς πλάτης δεν προσέλκυσε την προσοχή μεταξύ των πολλών blockbuster κινήσεις του συλλόγου. Ωστόσο, αποδείχθηκε εκπληκτικά καλός υπό Mauricio Pochettino στο Parc des Prince.

Ο 19χρονος έκανε 27 αγώνες πρωταθλήματος για την PSG, καθώς ανακάλεσαν τον τίτλο της Ligue 1. Έπαιξε επίσης σε όλους τους αγώνες του Champions League των Γάλλων γίγαντες μέχρι που κατέρρευσαν από το τουρνουά με μια ήττα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δήλωσή του, η PSG δήλωσε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε τη μόνιμη μεταφορά του Νούνο Μέντες. Το αριστερό μέρος της Πορτογαλίας είναι πλέον δεμένο με το σύλλογο από τη γαλλική πρωτεύουσα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η PSG κατέβαλε 40 εκατομμύρια ευρώ στη Sporting για να καταστήσει τη συμφωνία μόνιμη. Η γαλλική ομάδα εξετάζει το Mendes ως μέρος της μελλοντικής τους σειράς καθώς κλίνουν προς την υπογραφή νεότερων αστεριών.

Μετά την αμφιλεγόμενη παράταση της σύμβασης της Kylian Mbappe, η PSG έχει δεχθεί πυρά για φερόμενη παραβίαση των οικονομικών κανόνων του ευ αγωνίζεσθαι. Ας δούμε αν οι Γάλλοι γίγαντες θα έχουν περισσότερες μεγάλες υπογραφές αυτό το καλοκαίρι.