Επίσημη: Η Βαρκελώνη ανανεώνει το συμβόλαιο ενός άλλου νεαρού αστεριού

Την ημέρα που η Βαρκελώνη κέρδισε εναντίον του Ντιναμό Κιέβου, ο σύλλογος αποφάσισε να προσφέρει παράταση σύμβασης σε ένα άλλο νεαρό αστέρι στην καταλανική λέσχη.

Η FC Barcelona βεβαιώνεται ότι όλα τα νεαρά αστέρια τους θα πάρουν παράταση συμβολαίου, μόλις έκλεισαν τη συμφωνία για το μέλλον ενός άλλου παίκτη στη λέσχη. Πρόσφατα, ο Πέδρι υπέγραψε μια νέα συμφωνία που ανακοινώθηκε από τον σύλλογο στη μέση μιας δύσκολης περιόδου. Έπρεπε να κλείσουν τη συμφωνία για άλλον έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους για την επόμενη δεκαετία. Ο Ansu Fati γρήγορα έγινε φαβορί όταν έσπασε κάποια ιστορικά ρεκόρ στα πρώτα δύο χρόνια του στην FC Barcelona.

Οι τελικές λεπτομέρειες αυτού του συμβολαίου είναι πολύ αφηγηματικές για το τι θέλει ο σύλλογος για τον νέο του αριθμό «10». Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Βαρκελώνης απόψε, έσπευσε στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον Sport, ο σύλλογος υπέγραψε τη συμφωνία από τώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με σημαντική αύξηση των ετήσιων μισθών του. Επίσης, η ρήτρα απελευθέρωσης είναι ίδια με τη ρήτρα απελευθέρωσης του Pedri: 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Ο κύριος στόχος είναι να τρομάξει μακριά τα κρατικά ελεγχόμενα κλαμπ όπως PSG, Μάντσεστερ Σίτι, ή Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ.

Η Βαρκελώνη το επισημοποιεί μέσω φωτογράφησης.

Ο καταλανικός σύλλογος δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του. Να τι έγραψαν: «Η FC Barcelona και ο παίκτης Ansu Fati κατέληξαν σε συμφωνία να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Η ρήτρα εξαγοράς ορίζεται σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

«Η επισημοποίηση της νέας σύμβασης που θα συνδέσει το προϊόν La Masia με τον σύλλογο για το υπόλοιπο της σεζόν τα επόμενα πέντε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου με το ακόλουθο πρόγραμμα: Στις 12 μ.μ. φωτογραφίας CEST και επακόλουθη συνέντευξη Τύπου στο Auditori 1899. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε όλο τον κόσμο στην Barça TV+ από τις 11:30 π.μ. CEST με ένα ειδικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει την παρουσία του παίκτη στο Camp Nou.»