Εξηγώντας τις επιπτώσεις της εξόδου του Kylian Mbappe από το PSG

Με τον Kylian Mbappe πιθανόν να φεύγει από την PSG, πρέπει να μιλήσουμε για τις σημαντικές επιπτώσεις του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η έξοδος του Kylian Mbappe από το PSG συνεχίζει να ψάχνει όλο και πιο σίγουρη από το λεπτό, υπάρχουν πολλές επιπτώσεις σε αυτό. Ένας από αυτούς είναι ο πιο προφανής από όλους: ποιος θα τον αντικαταστήσει στην PSG; Για ορεκτικά, δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον κόσμο που μπορεί ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον ίδιο τύπο παίκτη Kylian Mbappe μετατραπεί σε. Στεκόμαστε μπροστά από ένα φτερό που έχει την ψυχή ενός επιθετικού με τρελές ικανότητες ντρίμπλα.

Αυτό το παιδί έχει συγκριθεί με τον νεαρό Βραζιλιάνο Ρονάλντο όταν ήταν στο αποκορύφωμα των δυνάμεών του. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν νέοι παίκτες που μοιάζουν με αυτό το είδος ποδοσφαιριστή. Μόνο ο Mappe έχει παρόμοιο επίπεδο δεξιοτήτων και είναι πρακτικά αναντικατάστατος. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Nasser Al-Khelaifi τον αγνόησε όταν ζήτησε να φύγει από το κλαμπ. Η PSG γνωρίζει ότι θα δυσκολευτεί να βρει έναν παίκτη που μπορεί να δώσει τα ίδια αποτελέσματα που προσφέρει ο Mappe σε εβδομαδιαία βάση. Αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν τουλάχιστον να πλησιάσουν σε αυτό που προσφέρει.

Ποιος είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Mappe;

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο μια χούφτα παίκτες που προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα με το Mappe. Μόνο ένα από τα ονόματα που θα αναφέρουμε είναι νέος, οι άλλοι είναι έμπειροι βετεράνοι. Ας ξεκινήσουμε με την πιο προφανή επιλογή της δέσμης: Erling Haaland. Ο παίκτης του Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ακόμα καλύτερους αριθμούς από ό, τι ο Kylian Mbappe στην ίδια ηλικία. Ωστόσο, ο Haaland στερείται στο τμήμα ντρίμπλινγκ και βοηθείας.

Αλλά αντισταθμίζει με ακόμα μεγαλύτερο μέσο όρο από οποιονδήποτε παίκτη που έχουμε δει στην ίδια ηλικία. Η υπογραφή του θα γίνει πόλεμος προσφορών το επόμενο καλοκαίρι και η PSG θα αγωνιστεί να τον πείσει. Άλλες επιλογές είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ ή ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αλλά ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου δεν παίζει για την PSG. Ο Μο φαίνεται σαν να έφευγε για να παίξει σε άλλο κλαμπ όταν λήξει το συμβόλαιο του Λίβερπουλ. Μόλις ο Kylian αποφασίσει να φύγει, θα προκαλέσει ένα κυματισμό που θα επηρεάσει αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.