Ενισχύστε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά από την αναμέτρηση AC

Η Manchester United έχει λάβει μια έγκαιρη ώθηση με τρεις βασικούς παίκτες να επιστρέφουν μπροστά από τη σύγκρουση του Europa League με την AC Milan.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δοθεί μεγάλη ώθηση μπροστά από τη σύγκρουση με το Μιλάνο. Το τρίο των Edinson Cavani, David De Gea, και Paul Pogba έχουν όλα δηλωθεί διαθέσιμα για επιλογή.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι επιβεβαίωσαν τα νέα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους. Ωστόσο, ο Anthony Martial δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει μετά από ένα χτύπημα στο πρώτο σκέλος του γύρου Europa League 16 ισοπαλία.

«Ο David de Gea επιστρέφει στην ομάδα αφού πήρε άδεια πατρότητας για να δει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, ενώ ο Paul Pogba και ο Donny van de Beek επιστρέφουν για να ενισχύσουν την ευελιξία μας στο μέσο πεδίο», ανέφερε η επίσημη δήλωση του συλλόγου.

«Ο Edinson Cavani είναι επίσης διαθέσιμος για επιλογή για άλλη μια φορά, αν και ο Anthony Martial δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο σκέλος.»

Δεδομένου του πρόσφατου αγώνα της United για γκολ, η επιστροφή του Paul Pogba και του Edinson Cavani ειδικότερα θα ερχόταν ως μια ανάσα φρέσκου αέρα για τον Ole Solskjaer.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πρέπει να είναι στα καλύτερά τους στην Ιταλία, με την ισοπαλία εναντίον του Μιλάνου να κρέμεται ακόμα.

Ένας κρίσιμος στόχος μακριά θα είναι καλά στη λίστα προτεραιότητας για την United και Cavani θα είναι πρόθυμος να κάνει μια καλή περιγραφή του εαυτού του κατά την επιστροφή του. Ο Ουρουγουανός είναι επίσης πολύ εξοικειωμένος με τους Rossoneri, έχοντας βάλει μερικά γκολ εναντίον τους κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Serie A στη Νάπολη.