Ενημερώσεις κυκλοφορίας της Άρσεναλ σχετικά με τη διαθεσιμότητα των Aubameyang & Tierney

Οι Gunners επιβεβαίωσαν την απουσία του Aubameyang και πρόσφεραν ενημερώσεις για άλλους τρεις παίκτες για τον αγώνα της Τρίτης.

Άρσεναλ έχουν επιβεβαιώσει Pierre-Emerick Aubameyang είναι έξω από την ομάδα για το ταξίδι στο Σαουθάμπτον το βράδυ της Τρίτης για «προσωπικούς οικογενειακούς λόγους».

Ο 31χρονος έχασε την ήττα 1-0 FA Cup του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Σεντ Μέρι για μη αποκαλυπτόμενους λόγους. Ο Mikel Arteta δήλωσε μόνο ότι η απουσία του αφορούσε «προσωπικούς λόγους» και ο διευθυντής δεν προσέφερε περαιτέρω πληροφορίες στο συνέδριο πριν τον αγώνα της Δευτέρας.

Οι Πυροβολητές επιβεβαίωσαν την απουσία του καπετάνιου, μαζί με τον μέσο Ντάνι Σέμπαλος και τον κεντρικό Πάμπλο Μαρί. Σε μια σύντομη δήλωση, ο σύλλογος αποκάλυψε την απουσία του Aubameyang ως προς τους «προσωπικούς οικογενειακούς λόγους».

Εν τω μεταξύ, ο Ceballos και η Mari αναρρώνουν και οι δύο από τραυματισμούς στα μοσχάρια, ενώ το ιατρικό προσωπικό της Arsenal εξακολουθεί να αξιολογεί τον Kieran Tierney για δυσφορία στο δεξί κνήμη του.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα Premier League της Άρσεναλ εναντίον Σαουθάμπτον την Τρίτη, δείτε την προεπισκόπηση του αγώνα παρακάτω.