Ενημέρωση Thierry Henry σχετικά με την προσφορά του Daniel Ek να αγοράσει Arsenal

Μετά την επίσκεψη της περασμένης Κυριακής στο Ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ο Thierry Henry μίλησε για την προσφορά του Daniel Ek να αγοράσει την Arsenal που παραμένει στο τραπέζι.

Φαίνεται ότι ο Thierry Henry ήταν πολυάσχολη μέλισσα τους τελευταίους τρεις μήνες αφού εντοπίστηκε μαζί με τον Daniel Ek στο Βόρειο Λονδίνο Ντέρμπι. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτός είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spotify που έκανε προσφορά ύψους 2 δισ. ευρώ τον Μάιο, η οποία απορρίφθηκε από τον Stan Kroenke. Το να εμφανίζεσαι χθες στο παιχνίδι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι εξουσίας για να κάνει τον κόσμο να γυρίσει το κεφάλι του.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Henry εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο ποδόσφαιρο της Δευτέρας για να συζητήσει τα τελευταία σχετικά με την απόπειρα εξαγοράς. Ο Ek δεν εγκαταλείπει την πρόθεσή του να αγοράσει το κλαμπ και τώρα έχει την πλήρη υποστήριξη του μεγαλύτερου θρύλου στην Άρσεναλ. Ο Thierry Henry προσπαθεί να πείσει τον Stan Kroenke να δεχτεί αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά και τελικά να επιτρέψει στους ιδανικούς ανθρώπους να ηγηθούν της λέσχης. Για πολλά χρόνια, ο Αμερικανός ιδιοκτήτης επιχείρησης θεωρείται ακατάλληλος για να έχει ένα κλαμπ όπως η Άρσεναλ.

Ο Χένρι θα είναι μέρος της νέας ιεραρχίας της Άρσεναλ.

Με την υποστήριξη άλλων θρύλων, όπως ο Dennis Bergkamp ή ο Patrick Vieira, ο Thierry Henry είναι σίγουρος. Παρόλο που δεν έχουν ακούσει τίποτα νέο από την οικογένεια Κροένκε, ο Χένρι αποκάλυψε ότι ο Ντάνιελ Εκ δεν είναι έτοιμος να υποχωρήσει. Η βάση θαυμαστών των Πυροβολητών προσπαθεί να πείσει τους ιδιοκτήτες να πουλήσουν το κλαμπ σε ανθρώπους που θεωρούν πιο ικανούς. Σύμφωνα με τα Sky Sports, αυτό αποκάλυψε ο Henry το βράδυ της Δευτέρας Ποδόσφαιρο: «Για να μπορέσετε να φτάσετε εκεί, πρέπει να έχετε κάποιον να απαντήσει από την άλλη πλευρά.

«Δεν έχει συμβεί ακόμα, αλλά εμείς και αυτός είναι εδώ για να μείνουμε. Λοιπόν, ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Αλλά προς το παρόν, απολαύσαμε τη νίκη χθες. Δεν υπάρχει διάλογος αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι θα είναι μια μακρά διαδικασία. Το είπα αυτό την τελευταία φορά που ήμουν στην εκπομπή [τον Μάιο]. Πόσο καιρό θα πάρει, δεν ξέρω πραγματικά. Αλλά είμαστε εδώ για να μείνουμε.»