Ενημέρωση της αστυνομίας για την εγγύηση του Μέισον Γκρίνγουντ

Η αστυνομία του Μάντσεστερ εξέδωσε σύντομη ενημέρωση για την έρευνά της την Παρασκευή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προωθεί Mason Greenwood`s εγγύηση πρόκειται να παραταθεί καθώς η αστυνομία Greater Manchester συνεχίσει την έρευνα.

Η 20χρονη συνελήφθη τον Ιανουάριο όταν η πρώην συνεργάτης του, Harriet Robson, τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία ανεβάζοντας βίντεο και εικόνες από μώλωπες στο σώμα της στο Instagram.

Η αστυνομία αργότερα απελευθέρωσε τον Γκρίνγουντ με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω έρευνας και τώρα έχει υποβάλει αίτηση για παράταση.

Η εγγύησή του επρόκειτο να λήξει το Σάββατο.

Σε δήλωσή του την Παρασκευή, εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Συνεχίζουμε να ερευνούμε μια αναφορά που μας έγινε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου σχετικά με εικόνες και βίντεο από τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτώνται από γυναίκα που αναφέρουν περιστατικά σωματικής βίας.

«Ένας 20χρονος άνδρας που συνελήφθη εκείνη την ημέρα ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση σε γυναίκα, καθώς και απειλές για δολοφονία, παραμένει με εγγύηση.

«Έχει υποβληθεί αίτηση στα δικαστήρια για παράταση της εγγύησής του μετά το Σάββατο 30 Απριλίου, ωστόσο η ακροαματική διαδικασία δεν αναμένεται να είναι μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

«Ο ύποπτος θα παραμείνει υπό όρους εγγύηση μέχρι την ημερομηνία της ακροαματικής διαδικασίας.»

Greenwood παραμένει σε αναστολή από Manchester United και, ως εκ τούτου, δεν είναι επιλέξιμες για να παίξει.