Ενημέρωση σχετικά με τη φυσική κατάσταση του Messi εν όψει της συνάντησης στη Βραζιλία

Εν όψει της συνάντησης της Αργεντινής με τη Βραζιλία στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο προπονητής Lionel Scaloni ενημέρωσε για την επιστροφή του Λάιονελ Μέσι.

Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Argentina μάνατζερ Lionel Scaloni, η ομάδα έχει λάβει σημαντική ώθηση καθώς ο Lionel Messi έχει λάβει ένα πράσινο σήμα για να παίξει εναντίον της Βραζιλίας.

Όταν ο Albiceleste κάλεσε τον αρχηγό τους για εθνικό καθήκον για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πολλοί άρχισαν να αμφισβητούν την επικίνδυνη απόφαση.

Ενώ ο 34χρονος αναρρώνει ακόμα από προβλήματα στο γόνατο, είχε χάσει δύο αγώνες για το Παρίσι Saint-Germain.

Παρ ‘όλα αυτά, Messi έχει κριθεί αρκετά κατάλληλο για να πάρει κάποιο χρόνο παιχνιδιού στο γήπεδο, έχοντας δει μια εναλλακτική εμφάνιση στην πρόσφατη νίκη τους ενάντια στην Ουρουγουάη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν από την προκριματική αναμέτρηση εναντίον της Βραζιλίας, ο Σκαλόνι έβαλε τέλος στις φήμες για τραυματισμούς.

Ο Messi αρχικά βγήκε στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του αγώνα Ligue 1 εναντίον της Λιλ τον Οκτώβριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία για το γόνατό του στη Μαδρίτη μαζί με τον συμπαίκτη Leandro Paredes.

Το αφεντικό της Αργεντινής πρόσθεσε στην ανάρρωση του Παρεντές λέγοντας: «Ο Λεάντρο εκπαιδεύτηκε κανονικά. Πρέπει να αξιολογήσουμε αν θα τον συμπεριλάβουμε στην τελική πρόσκληση».

«Έφτασε μετά από πολλές ημέρες μακριά, αλλά το σημαντικό είναι ότι τα πάει καλά.»