Ενημέρωση: Ρονάλντο υπό αστυνομική έρευνα μετά από ταξίδι σκι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται πυρά με τις ιταλικές αρχές καθώς φέρεται να παραβίασε τους κανονισμούς Coronavirus της χώρας.

Ξέσπασε διαμάχη στην Ιταλία, καθώς προέκυψαν νέα για το πρόσφατο ταξίδι του Ρονάλντο. Σύμφωνα με τον Corriere dello Sport, ο Cristiano και η φίλη του πήγαν ένα διήμερο ταξίδι στην περιοχή του Κουρμαγιέρ για να γιορτάσουν τα 27α γενέθλια της Georgina. Αν οι φήμες είναι αληθινές, αυτό σημαίνει ότι το αστέρι Γιουβέντους παραβίασε σαφώς τους ισχύοντες κανονισμούς που η Ιταλία έχει σε ισχύ για να αποτρέψει την εξάπλωση του Covid-19.

Για να κάνει το ταξίδι, Cristiano Ronaldo διέσχισε τα σύνορα μεταξύ των περιοχών του Piemonte και Valle d’Aosta. Αυτές οι περιοχές έχουν επισημανθεί ως πορτοκαλί περιοχές από την ιταλική κυβέρνηση. Ως εκ τούτου, ο παίκτης και η φίλη του δεν επιτρεπόταν να ταξιδέψουν χωρίς σαφές κίνητρο. Επιπλέον, το νεαρό ζευγάρι φημολογείται ότι έχει μείνει σε ξενοδοχείο που έχει επίσημα κλείσει για δημόσια χρήση.

Η διαμάχη πήρε μια σοβαρή τροπή, καθώς ο Ρονάλντο ερευνάται τώρα από την ιταλική αστυνομία. Στην πραγματικότητα, ο παίκτης της Γιουβέντους πιθανότατα θα επιβληθεί πρόστιμο για την επικίνδυνη συμπεριφορά του. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ένας τρίτος κυκλοφόρησε ένα βίντεο ήταν Cristiano και Georgina απεικονίζονται σε ένα snowmobile σε μια χιονισμένη περιοχή. Παρόλο που το κλιπ αφαιρέθηκε γρήγορα από το διαδίκτυο, υπήρχε ακόμα χρόνος για τους οπαδούς να το μοιραστούν και έκτοτε έγινε ιογενής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περιμένει τις συνέπειες του πρόσφατου ταξιδιού του καθώς άρχισαν οι έρευνες. Επιπλέον, η Γιουβέντους δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει δήλωση επί του θέματος. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το πορτογαλικό αστέρι θα τιμωρηθεί επίσης από τον σύλλογο.