Ενημέρωση προσφοράς Ντόρτμουντ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις Reus και Hummels

Οι γερμανοί έχουν εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες των συμβολαίων τους στο Ντόρτμουντ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πεπεισμένη ότι τόσο ο Matts Hummels όσο και ο Marco Reus θα υπογράψουν νέες προσφορές στο σύλλογο.

Το γερμανικό ζευγάρι είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ομάδα του Ντόρτμουντ, και οι δύο είναι μέρος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Champions League το 2013.

Το Ντόρτμουντ δεν έχει ακόμη ανανεώσει τα συμβόλαια του ζεύγους Γερμανών. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Sebastian Kehl είναι βέβαιος ότι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία με τα έμπειρα αστέρια τους.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Kehl δήλωσε: «Είμαστε σχετικά χαλαροί με αυτό. Έχουμε ένα πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης.

«Γνωρίζουμε ότι μερικές συμβάσεις θα λήξουν το επόμενο έτος. Και ο Μάρκο και ο Ματς είναι πολύ σημαντικοί για τη Λέσχη.

«Έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση αυτού του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, στέκονται υπέρ αυτού του συλλόγου και φέρνουν ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο ταύτισης μαζί τους: τον Marco ως καπετάνιο μας και τον Mats ως δεύτερο καπετάνιο.

«Θα το συζητήσουμε αυτό μαζί εν ευθέτω χρόνω. Το προσεγγίζουμε πολύ ήρεμα, έχουμε μια απίστευτα μεγάλη εκτίμηση για αυτούς τους δύο παίκτες.

«Πιστεύω ότι μπορούν επίσης να είναι πολύ χαλαροί σε αυτή την κατάσταση. Γιατί στο τέλος όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε καλές παραστάσεις, γι’ αυτό χρειαζόμαστε τους Mats και Marco».