Ενημέρωση για το μέλλον του Lewandowski με την Μπάγερν Μονάχου

Καθώς προχωράμε προς το τέλος της θερινής περιόδου μεταφοράς, ας ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον του Robert Lewandowski με την Μπάγερν Μονάχου.

Έχει περάσει καιρός που ο Robert Lewandowski συνδέεται με την απόστασή του από την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, κάποιες αναφορές ανέφεραν ότι ο αστράνθρωπος ζήτησε να φύγει από το κλαμπ. Και οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα είχαν σημαδέψει την Πολωνία με τιμή 110 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση του Goal, ο Lewandowski δεν θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι και η Μπάγερν θα τον κρατήσει για το συμφέρον τους.

Για να λέμε την αλήθεια, ο Πολωνός έχει αποδεχθεί την απόφαση του συλλόγου να μην τον βάλει προς πώληση και δεν θα προσπαθήσει να κάνει περαιτέρω κινήσεις. Δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν το γεγονός ότι αρκετές ελίτ ευρωπαϊκές ομάδες προέβησαν σε προσφορά για τον Lewandowski μετά τους ηρωισμούς του κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Μάλιστα, βοήθησε την πλευρά του να σηκώσει τον ένατο συνεχόμενο γερμανικό τίτλο μετά από μια έκθεση με γκολ.

Αποκαλύπτοντας την κατάσταση του επιθετικού.

Μεταξύ των πολλών, η Τσέλσι αναφέρθηκε ότι έχει σημαντική έλξη προς τον 32χρονο επιθετικό πριν τον Ρομέλου Λουκάκου. Ορισμένες φήμες ανέφεραν επίσης ότι ο Lewandowski πρότεινε μεταφορά πριν από το τέλος του παραθύρου του φετινού καλοκαιριού. Αν και, φαίνεται ότι η Μπάγερν θα παραμείνει άκαμπτη στην ετυμηγορία τους και δεν θα τον πουλήσει για οποιαδήποτε τιμή σύντομα.

Ο Lewandowksi, ωστόσο, δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την απόφαση αυτή και θα συνεχίσει να παίζει τακτικά για τους Βαυαρούς. Ένας σημαντικός λόγος πίσω από τη συγκατάθεσή του είναι το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2023. Ο δράστης της Μπάγερν θα έχει μόνο 12 μήνες το επόμενο καλοκαίρι και θα είναι σε θέση να σφυρηλατήσει διαπραγματεύσεις μεταφοράς καλύτερα από αυτή τη φορά. Εν πάση περιπτώσει, η Μπάγερν θα παίξει τον πρώτο αγώνα της Bundesliga την Κυριακή ενάντια στην Κολωνία με τον Lewandowski στο προσκήνιο.