Ενημέρωση για τον τραυματισμό του Πούλισιτς εν όψει της εκδρομών της Τσέλσι στο CL

Πριν από την εκδρομή του Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ στη Σουηδία, ο Τόμας Τούτσελ παρείχε ενημέρωση για τους τραυματισμούς του Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς υπήρξε αρκετά άτυχος με τη φυσική του κατάσταση κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και έχει μείνει αποκλεισμένος στο περιθώριο για την Τσέλσι.

Προφανώς, ο 23χρονος δεν έχει εμφανιστεί για τους Blues από τις 14 Αυγούστου, αποφεύγει τη διαμάχη με ένα πρόβλημα αστραγάλου που υπέστη κατά τη διάρκεια του διεθνούς καθήκοντος τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, πριν από το ταξίδι του Chelsea Champions League στη Σουηδία, το αστέρι USMNT έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα από τον προπονητή, Thomas Tusel.

Ο Πούλισιτς θα συμμετάσχει στην ομάδα καθώς οι Λονδρέζοι επισκέπτονται το Μάλμο στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού το βράδυ της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το γερμανικό αφεντικό είπε για τον επιθετή: «Ο Κρίστιαν Πούλισιτς επέστρεψε. Και πίσω στην ομάδα για αύριο.»

Δυστυχώς, ο Αμερικάνος Speedster έχει μόνο 82 λεπτά κατά τη διάρκεια αυτής της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Έπαιξε επίσης σε μια συνάντηση του UEFA Super Cup με τον Βιγιαρεάλ.