Ενημέρωση για τις πιθανότητες του Neymar να παίξει εναντίον της FC Barcelona

Μια πρόσφατη έκθεση σχετικά με την αποκατάσταση τραυματισμών Neymar έχει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη συμπερίληψη του Βραζιλιάνου παίκτη εναντίον της Βαρκελώνης.

Ο Neymar κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να ανακάμψει εγκαίρως για να αντιμετωπίσει την FC Barcelona στο Parc des Princes, αλλά δεν θα είναι εύκολο να φτάσουμε εκεί. Ο Le Parisien μόλις ανέφερε ότι παρά τη βέλτιστη διαδικασία ανάρρωσης του, το αστέρι μπορεί να μην είναι μέρος του ρόστερ για τον αγώνα. Ο Mauricio Pochettino αισθάνεται αισιόδοξος για την επιστροφή του, αλλά θέλει ο Neymar να επιστρέψει μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα. Είναι πολύ πιθανό να κάνει το ταξίδι για να εκπροσωπήσει τη Βραζιλία για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής, που είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του αστέρα.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Pochettino θεωρεί το πλεονέκτημα 4-1 ως αρκετά καλός λόγος για τον Neymar να πάρει ένα πίσω σετ και να μην διακινδυνεύσει τίποτα. Παρόλο που ο παίκτης μάλλον θέλει να επιστρέψει εναντίον του πρώην συλλόγου του, ο Pochettino είναι αυτός που παίρνει αυτή την απόφαση. Το σχέδιό του είναι να σώσει τον Neymar για έναν υποθετικό προημιτελικό του Champions League, αλλά αυτό θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει κίνδυνο για την PSG.

Κακές αναμνήσεις με τον Neymar στο περιθώριο.

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να θυμηθούμε άσχημα αποτελέσματα με τον Neymar να χάνει ένα παιχνίδι Champions League. Πριν από δύο χρόνια, ένας τραυματίας Neymar έχασε επίσης το στάδιο νοκ-άουτ εναντίον της Manchester United και το εξέφρασε βαθύτατα λύπη. Υπάρχει μια ήδη διάσημη εικόνα του προσώπου της δυσπιστίας του Neymar αφού εξολοθρεύτηκε από τους Red Devils. Αυτό είναι που δεν θέλει ο σταρ και ο λόγος που θέλει να παίξει εναντίον της Βαρκελώνης.

Η PSG απλά δεν μπορεί να υποτιμήσει ένα κλαμπ όπως η Βαρκελώνη, ειδικά με την ήττα 6-1 ακόμα φρέσκια στη μνήμη τους. Δεκτό, οι πιθανότητες είναι υπέρ τους αυτή τη σεζόν, αλλά ήταν σε παρόμοια κατάσταση πίσω στο 2017. Αρκετά αστείο, ο Neymar ήταν ο ήρωας τότε ως παίκτης της Βαρκελώνης. Θα αποφασίσει ακόμα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να περιμένει την επιστροφή του αστεριού του;