Ενημέρωση για την πιθανή μεταφορά του Sergio Aguero στη Βαρκελώνη

Σύμφωνα με μια έκθεση από την Καταλονία, έχουμε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με την πιθανή μεταφορά του Sergio Aguero στην FC Barcelona αυτό το καλοκαίρι.

Sergio Aguero στην FC Barcelona είναι μία από τις μεταφορές που μπορεί να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να κρατήσει Leo Messi στο club. Σύμφωνα με το BTVesPorts από την Καταλονία, ο παίκτης λέει ήδη στα μέλη της οικογένειάς του ότι παίζει για την FC Barcelona την επόμενη σεζόν. «Kun’ θα φτάσει σε μια δωρεάν μεταφορά για τις επόμενες δύο εποχές και σηματοδοτούν την επιστροφή του στην ισπανική La Liga μετά από περισσότερο από μια δεκαετία. Πλαστογράφησε το μεγάλο του όνομα ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν πάει στο Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Αγγλία, έγινε γρήγορα ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Premier League. Σήμερα, μπορεί τελικά να πει ότι θα φύγει ως ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του τουρνουά και αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος. Τους επόμενους μήνες, θα αρχίσουμε να εξετάζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του Aguero και πόσα θα κερδίσει. Αλλά μην γελιέστε, αυτή είναι η απόλυτη κίνηση για να κάνει τον Λίο Μέσι να μείνει στο κλαμπ.

Θα αντικαταστήσει ο Αγκουέρο τον Γκρίζμαν;

Εάν ο Sergio Aguero έρχεται με αυξημένο μισθό, αυτό μάλλον σημαίνει ότι η FC Barcelona θα πρέπει να εκφορτώσει τουλάχιστον έναν υπερπληρωμένο παίκτη. Η πρώτη επιλογή που έρχεται στο μυαλό είναι ο Antoine Griezmann, ο οποίος απέχει πολύ από το επίπεδο που περίμενε ο σύλλογος από αυτόν. Θυμηθείτε ότι το γαλλικό προθεσμιακά κόστισε 120 εκατ. ευρώ για το Blaugrana και είναι απλά κάτω από τις προσδοκίες.

Αν αυτές οι αναφορές αποδειχθούν αληθινές, ο Aguero είναι παίκτης της Βαρκελώνης και μπορούμε να περιμένουμε μια σημαντική έξοδο από τον σύλλογο. Παρόλο που ο Griezmann είναι η πρώτη προτεραιότητα για να αφήσει να πάει, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν επίσης να φύγουν. Το να πουλήσεις έναν παίκτη σαν τον Antoine δεν θα είναι εύκολο, ακόμα κι αν θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εάν όλοι μείνουν, η Βαρκελώνη χρειάζεται επείγουσα λύση στα οικονομικά τους προβλήματα προκειμένου να τα φιλοξενήσει όλα.