Ενημέρωση για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο εκπαίδευσης του Κάρρινγκτον

Καθώς το σαββατοκύριακο έρχεται στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχουμε επιτέλους μια ενημέρωση για το πότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει τη θριαμβευτική επιστροφή του στο Carrington.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να βουίζει για την επικείμενη επιστροφή του στο χώρο εκπαίδευσης Κάρρινγκτον αργότερα αυτή την εβδομάδα. Την τελευταία φορά που συμμετείχε στην εκπαίδευση της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπήρχε πολύ πίσω το 2009 πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρχαν πολλές μεγάλες στιγμές που τραβήχτηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες από την εποχή του Ρονάλντο εκεί. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα τον δει ο Sir Alex Ferguson, αλλά αναμένει μια παρόμοια ατμόσφαιρα. Ο Ρονάλντο επιστρέφει ως ακόμα μεγαλύτερος θρύλος από τότε που έφυγε.

Για τον Ole Gunnar Solskjaer, η ύπαρξη ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία θα είναι τεράστια για τις νεότερες γενιές. Θα τον δουν να εργάζεται από πρώτο χέρι σε καθημερινή βάση και να πάρει όλες τις συμβουλές που μπορούν από αυτόν. Αφού έπαιξε μόνο έναν αγώνα για την Πορτογαλία κατά τη διάρκεια της διεθνούς διαλείμματος, η αναστολή τον ανάγκασε να φύγει από το στρατόπεδο. Επιστρέφοντας στην Αγγλία, ο Ρονάλντο εθεάθη να απολαμβάνει την εξοχή με την οικογένειά του και απλά να περιμένει την επιστροφή του στο Carrington.

Πότε θα επιστρέψει ο Ρονάλντο στην προπόνηση;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες μέρες ακόμα για να ξεκουραστεί και να ικανοποιηθεί κατάλληλα με την οικογένειά του. Μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των εκκρεμών εργασιών, αναμένεται να επιστρέψει στο Carrington την Τετάρτη. Για τον Κριστιάνο, ο ενθουσιασμός συνεχίζει να συσσωρεύεται καθώς πηγαίνει στο Σαββατοκύριακο με μεγάλες πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του στο Old Trafford. Ολόκληρη η βάση θαυμαστών της Manchester United τον περιμένει ήδη για να τον υποδεχτεί με ψαλμωδίες και μαζικές επευφημίες.

Κάθε φορά που επιστρέφει στο στάδιο, ο Ρονάλντο παίρνει όλο τον έπαινο που αξίζει ένας θρύλος σαν κι αυτόν. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι η επιστροφή στο Κάρινγκτον είναι εξίσου συναρπαστική γι’ αυτόν, όπως θα επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ. Τόσες αναμνήσεις θα επανέλθουν σε αυτόν μόλις πατήσει στο γήπεδο. Προφανώς θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε την επιστροφή του Ρονάλντο και να σας δώσουμε ένα παιχνίδι από την ιστορική στιγμή.