Ενημέρωση για την αποκατάσταση τραυματισμών στο γόνατο του Ansu Fati στην FC Barcelona

Έχουμε την τελευταία ενημέρωση για την αποκατάσταση τραυματισμών στο γόνατο του Ansu Fati στην FC Barcelona, καθώς και ένα χρονικό πλαίσιο για την πιθανή επιστροφή του στη δραστηριότητα.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο Ansu Fati υπέστη τραυματισμό με μηνίσκο που απείλησε να τον κρατήσει έξω από το παιχνίδι για αρκετούς μήνες. Αρχικά, οι πρώτες σαρώσεις υπέδειξαν ότι θα είναι σε θέση να παίξει τέσσερις μήνες μετά το τεύχος. Μόλις έγινε η επέμβαση, οι γιατροί ήταν προσεκτικοί με τις προβλέψεις τους, αλλά παρέμειναν αισιόδοξοι. Πριν από τρεις εβδομάδες, ο ίδιος ο Ρόναλντ Κήμαν αποκάλυψε ότι η ανάρρωση του νεαρού πήγαινε ασυνήθιστα γρηγορότερα από το αναμενόμενο.

Η τελευταία ενημέρωση μόλις ήρθε νωρίτερα σήμερα με ακόμα πιο εκπληκτικά νέα από τον δημοσιογράφο Marcelo Bechler, ο οποίος καλύπτει όλα τα πράγματα FC Barcelona. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η τελευταία αναφορά τραυματισμών που έλαβε είναι αρκετά ενθαρρυντική με τον Ansu Fati. Ο παίκτης παίρνει σημαντικά λιγότερο χρόνο από ό, τι αναμενόταν για να ανακάμψει από τα προβλήματα στο γόνατό του. Bechler τόλμησε ακόμη και να δώσει ένα χρονικό πλαίσιο για μια πιθανή επιστροφή στη δράση.

Ο Ansu Fati έχει PSG επί τόπου.

Ο Bechler ανέφερε ότι η ιατρική ομάδα του συλλόγου είναι αρκετά αισιόδοξη με την ανάρρωση του Ansu Fati, σε σημείο να έχει ένα χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του. Η Μπαρτσελόνα παίζει τον γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ του 16ου στις 16 Φεβρουαρίου στο Καμπ Νόου. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Ansu Fati θα επιστρέψει στην προπόνηση μια εβδομάδα πριν από αυτό, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει για το παιχνίδι εγκαίρως.

Σύμφωνα με την αναφορά, φαίνεται ότι οι φυσικές ιδιότητες του Ansu Fati είναι ο λόγος που αναρρώνει τόσο γρήγορα. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ο νεαρός θα επιστρέψει στην πλήρη δραστηριότητα τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, όλοι αναρωτιόμαστε αν ο Φάτι μπορεί να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό. Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολες μπορεί να γίνουν αυτές οι ανακτήσεις. Μόνο μια επιλεγμένη ομάδα παικτών μπορεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσής τους. Είναι ο Ansu Fati ανάμεσα σε αυτή την ομάδα;