«Ελπίζω να συμβεί» — Τα μάτια των αστεριών της Τσέλσι επιστρέφουν στην πρώην λέσχη

Η διεθνής του Μαρόκου άφησε ανοιχτή την πόρτα για πιθανή επιστροφή στον Άγιαξ.

Chelsea winger Hakim Ziyech λέει ότι «θα ήθελε να» να επιστρέψει στο πρώην club Ajax σε κάποιο σημείο της καριέρας του.

Ο 28χρονος έπαιξε για τους Ολλανδούς γίγαντες μεταξύ 2016 και 2020, κάνοντας 165 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς. Παρείχε 49 γκολ και 81 ασίστ. Οι επιδόσεις του βοήθησαν τον σύλλογο να κερδίσει τρεις μεγάλες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της Eredivisie, και να φτάσει περίφημα στους ημιτελικούς του Champions League το 2018/19.

Μετά την έξοδό του 40 εκατ. ευρώ, ο Ziyech έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης στο Τσέλσι. Ωστόσο, εν μέσω αγώνων για να κρατήσει πατημένο ένα κανονικό σημείο εκκίνησης, οι αναφορές τον συνέδεαν συχνά με μια μετακόμιση μακριά από το δυτικό Λονδίνο.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στο Ziggo Sport αν θα σκεφτόταν μια μέρα επιστροφή στον Άγιαξ, ο Ζίετς είπε: «Θα το ήθελα πολύ. Πέρασα φανταστικά εκεί.

«Είναι ένα μέρος όπου έχω αισθανθεί σαν στο σπίτι, και αν αυτό θα συμβεί ποτέ, το μέλλον θα πει. Αν είναι στο χέρι μου, σίγουρα θα συμβεί.

Ο Μαροκινός πρόσθεσε: «Αυτό δεν εξαρτάται από μένα, το αφήνω σε αυτούς. Απλά προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα τώρα και να κάνω τα δικά μου. Τι φέρνει το μέλλον, θα το δούμε τότε. Όπως είπα, ελπίζω να συμβεί κάποια μέρα. Το αν θα συμβεί δεν εξαρτάται από μένα.»

Ο Ziyech θα μπορούσε να επιστρέψει στη δράση την Τετάρτη για τον τελικό αγώνα της Τσέλσι στο Champions League στο Ζενίτ στη Ρωσία.