ΕΚΚΡΙΣΗ: Ενημέρωση της PSG σχετικά με το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμών του Neymar

Αφού κουτσαίνει κατά τη διάρκεια του Coupe de France, ο Neymar μόλις έλαβε την πιο πρόσφατη ενημέρωση τραυματισμών από το PSG και τα νέα είναι άσχημα.

Όταν ο Neymar τραυματίστηκε χθες ενώ έπαιζε το Couple de France για PSG, αρχικά νομίζαμε ότι δεν ήταν σοβαρό. Πήρε ένα δυσάρεστο τάκλιν από έναν υπερασπιστή της Καέν που τον έκανε να κυλήσει στο πάτωμα όπως συνήθως κάνει. Αυτές τις μέρες, πολύ λίγοι άνθρωποι το πίστεψαν όταν πηγαίνει στο έδαφος με πόνο. Ο Neymar έχτισε μια φήμη ως δύτης μόνος του όλα αυτά τα χρόνια και ο περισσότερος κόσμος τον βλέπει έτσι.

Επίσης τραυματίζεται μυστηριωδώς κάθε χρόνο γύρω από τα γενέθλια της αδελφής του (11 Μαρτίου) για να μην χάσει ποτέ τις γιορτές της. Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό όλων χθες ήταν εκείνη η συγκεκριμένη ημερομηνία. Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το τελευταίο τάκλιν ήταν σοβαρό αλλά όλοι κάναμε λάθος. Όπως αποδεικνύεται, Neymar πληγώθηκε πραγματικά και η πρόγνωση είναι αρκετά αποθαρρυντική. Η PSG ήλπιζε ότι δεν θα έχανε το πρώτο σκέλος του Champions League εναντίον της Βαρκελώνης.

PSG’ δίνει τα χειρότερα δυνατά νέα.

Καθώς διεξήχθησαν περαιτέρω δοκιμές στον παίκτη, το ιατρικό προσωπικό της PSG διαπίστωσε ότι το φάουλ που έλαβε ήταν σίγουρα σοβαρό. Στην πραγματικότητα, ο Neymar πρόκειται να χάσει έως και τέσσερις εβδομάδες από κάθε διαγωνισμό για τη γαλλική λέσχη. Αυτό τον αφήνει εντελώς έξω από τη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, και απειλεί τη συμμετοχή του στο σκέλος της επιστροφής. Μετά από αυτό, ο παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον έλεγχο και την κριτική για την τρομερή χρονική στιγμή.

Αν πάει να γιορτάσει το πάρτι γενεθλίων της αδερφής του, πρέπει να ετοιμαστεί για όλη την αντίδραση που έρχεται στο δρόμο του. Η PSG ανακοίνωσε τα κακά νέα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Ο Neymar Jr υπέστη τραυματισμό αριστερού προσαγωγού longus το βράδυ της Τετάρτης. Μετά την ανάλυση των κλινικών εξετάσεων και απεικονιστικών εξετάσεων. Δεν θα είναι διαθέσιμος για περίπου 4 εβδομάδες ανάλογα με τη διαδικασία ανάρρωσης.»