«Είχα μια κακή στιγμή» — Ceballos ρίχνει αμφιβολία για το μέλλον της Άρσεναλ

Ο Ισπανός έχει ρίξει μια υπόδειξη για το μέλλον του λέγοντας ότι το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει καλύτερα στη Λα Λίγκα παρά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Dani Ceballos επιμένει ότι «θα ήταν δύσκολο» για αυτόν να επιστρέψει στην Arsenal για μια άλλη δανειακή συμφωνία μετά τη λήξη της τρέχουσας στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Ceballos προσχώρησε στην Arsenal σε μια εποχιακή συμφωνία δανείου από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019. Μετά τις εντυπωσιακές παραστάσεις του, η πλευρά του Λονδίνου αποφάσισε να ενεργοποιήσει την επιλογή ενός επιπλέον έτους για το συμβόλαιό του.

Ο μέσος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αναπαραγάγει τις παραστάσεις από την προεκλογική του εκστρατεία. Η ασυνέπεια τον έχει δει να αποσύρει την ιεραρχία, και έχει περιοριστεί σε μόλις 15 ξεκινά στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής αυτή τη θητεία.

Ο Ισπανός διεθνής έχει δύο χρόνια στο συμβόλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης και προτείνει να επιστρέψει στη La Liga την επόμενη σεζόν για να ξαναβρεί την καλύτερη φόρμα του.

«Πέρασα άσχημα επειδή δεν είχα τη συνέπεια που είχα πέρυσι», δήλωσε ο Ceballos στην Onda Cero. «Αυτά τα τελευταία 5 ή 6 παιχνίδια που έχω παίξει σε καλό επίπεδο.

«Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει η La Liga πολύ περισσότερο. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο πλήρης, αλλά με το στυλ μου, η La Liga είναι πολύ καλύτερη για μένα.

«Ένα άλλο δάνειο θα ήταν δύσκολο και από τις δύο πλευρές, για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για μένα.»