Είσαι σίγουρος, διαιτητή; — Ρονάλντο ελέγχει το ρολόι του υπαλλήλου μετά την απόφαση του στόχου

Ήταν γκολ ή όχι; Ο διαιτητής είπε όχι, αλλά ο Ρονάλντο ήθελε να είναι σίγουρος ότι σε αυτή την ξεκαρδιστική στιγμή έλεγξε το ρολόι του διαιτητή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ήδη σπάσει στο σπίτι του μια τρελή απεργία αριστερού ποδιού από έξω από το κουτί για να βάλει τη Γιουβέντους μπροστά ενάντια στους Ρομά στη νίκη 2-0 του συλλόγου.

Αλλά συνήθως ένα γκολ δεν ήταν αρκετό για έναν άνθρωπο που έχει σημειώσει μια απαράμιλλη καριέρα 763 για τη λέσχη και τη χώρα. Αυτή η ακόρεστη πείνα για να βρεις το πίσω μέρος του διχτυού δεν έχει τέλος και παρουσιάστηκε ξανά το Σάββατο.

Αφού κροτάλισε το σταυροδρόμι με άλλη μια βροντή απεργία, ο Ρονάλντο ζήτησε από τον διαιτητή, Daniele Orsato, να ελέγξει ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος καθώς αναπηδούσε.

Ο διαιτητής είπε όχι και επεσήμανε το ρολόι στον καρπό του, το οποίο συνδέεται με την τεχνολογία του στόχου, δεν είχε προειδοποιήσει κανένα στόχο. Αλλά ο Ρονάλντο αντ’ αυτού το πήρε σαν πρόσκληση για να βεβαιωθεί ότι δεν του είχαν στερηθεί ένα δεύτερο γκολ…

Αν υπήρχε ποτέ ένα βίντεο που συνόψιζε το CR7, αυτό σίγουρα θα ήταν υποψήφιος.

Για να είμαστε δίκαιοι, θα ήταν ένας λαμπρός στόχος αν το επέτρεπε ο διαιτητής.