Είναι Klopp απαγορευτεί από Λίβερπουλ touchline μετά χρέωση FA?

Το αφεντικό του Λίβερπουλ έχασε την ψυχραιμία του και απολύθηκε στα τελικά στάδια της νίκης της πλευράς του επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι θα του επιτραπεί να μείνει στον πάγκο του Λίβερπουλ για τον επερχόμενο αγώνα τους εναντίον της Γουέστ Χαμ.

Ο Κλοπ έλαβε κόκκινη κάρτα από τον Antony Taylor στα τελευταία λεπτά της κρίσιμης νίκης της πλευράς του επί της Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή.

Ο FA συνέχισε να χρεώνει τον Klopp για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» του, αλλά το Γερμανό αφεντικό λέει ότι είναι θετικός ότι θα προπονήσει τους Κόκκινους από την γραμμή αφής στον επερχόμενο αγώνα τους.

«Νομίζω ότι θα είμαι εκεί [στο touchline] επειδή τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμα», δήλωσε ο Klopp την Τρίτη. «Δεν νομίζω ότι κάτι θα συμβεί, για να είμαι ειλικρινής.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχα αντιμετωπίσει την κατάσταση διαφορετικά, πράγμα που κάνω συνήθως. Ήταν ένα πολύ, πολύ έντονο παιχνίδι που και οι δύο μάνατζερ δεν καταλάβαιναν με κάποιες κλήσεις. Στη Γερμανία, λέμε ότι είναι η μόνη σταγόνα που άφησε τον κουβά να ξεχειλίσει.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την αντίδρασή μου, αλλά έτσι ήταν. Καθόμουν μετά το παιχνίδι και μίλησα με τον Anthony Taylor, πώς είδε το παιχνίδι και πώς το έκανα. Ήταν μια ήρεμη συζήτηση. Αλλά περιμένουμε τη διαδικασία.»

Το Λίβερπουλ επέστρεψε στους νικητήριους τρόπους μετά από τρία παιχνίδια νικώντας το Σίτι. Η όγδοη πλευρά ελπίζει να διεκδικήσει την τέταρτη νίκη της σεζόν νικώντας τα Σφυριά αυτή την Τετάρτη.