«Είναι σαν ορχήστρα» — Ο Tucel μιλάει για την πρόκληση της Chelsea

Ο Γερμανός έκανε μια αξιοπρεπή αρχή στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την Τσέλσι στη νίκη μετά από τρία παιχνίδια στην πιρόγα.

Ο Thomas Tucel είναι στην ευχάριστη θέση να διευθύνει την «ορχήστρα» της Chelsea, έχοντας απολαύσει ένα σταθερό ξεκίνημα στη γέφυρα Stamford.

Το πρώην αφεντικό του Παρισιού Σεν Ζερμέν είχε ένα αήττητο ξεκίνημα από την αντικατάσταση του Φρανκ Λάμπαρντ. Έχει συγκεντρώσει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια (D1) μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει παραχωρηθεί ούτε ένα γκολ.

Ήταν πράγματι μια θετική αρχή για τον Tucel, με τις ικανότητές του στη διεύθυνσή του να χτυπά ήδη τη μελωδία με την οποία φαίνεται να είναι ικανοποιημένος.

«Είχα στιγμές στο παρελθόν που μπήκα στο καμαρίνι μετά από ισοπαλία ή ακόμα και ήττα και επαινούσα την παράσταση, αλλά πρέπει να το αποδείξω», δήλωσε ο Tucel στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε απόδοση και γι’ αυτό πρέπει να είστε ξεκάθαροι για κάθε παίκτη ποια είναι η απόδοση — τι πρέπει να κάνω, τι περιμένει ο μάνατζερ από μένα και γιατί, τι περιμένει η ομάδα από μένα ως παίκτη και πώς παίζουμε μαζί ως ομάδα.

«Στο τέλος, είναι σαν ορχήστρα, οπότε πρέπει να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο ρυθμό, πειθαρχία, ταχύτητα και στυλ. Αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους.

«Θα υπάρξουν αγώνες όπου θα κερδίσουμε και θα είμαστε απολύτως δυσαρεστημένοι, οπότε θα δείξουμε στην ομάδα γιατί είμαστε δυστυχισμένοι και γιατί είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε το παιχνίδι. Αλλά αν με ρωτήσεις αν προτιμώ να κερδίσω την τύχη ή να χάσω χωρίς λόγο τότε πάω για μια τυχερή νίκη φυσικά γιατί με μια νίκη είναι πάντα πιο εύκολο να βελτιωθεί».