Είναι ο Ζιντάν ένας σπουδαίος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ή απλά τυχερός;

Ο Ζιντάν απάντησε σε επικριτές που έβαλαν την επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης ως μάνατζερ σε καλή τύχη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αναγνωρίσει ότι είναι τυχερός που διαχειρίζεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά διαψεύδεται προτάσεις αυτό δεν τον κάνει καλό προπονητή.

Ο Ζιντάν είναι ήδη ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο φάκελός του μιλάει από μόνο του. Ένα εντυπωσιακό 11 τρόπαια έχουν έρθει στο δρόμο του από την πρώτη ανάληψη της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2016. Αυτές περιλαμβάνουν τρεις διαδοχικούς τίτλους Champions League μεταξύ 2016 και 2018 και δύο τίτλους La Liga.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ωστόσο, κάποιοι αναρωτήθηκαν αν η επιτυχία του Γάλλου οφείλεται στις προπονητικές του ικανότητες ή στην καλή τύχη που ξεκίνησε σε ένα μεγάλο club.

Αν και ο 48χρονος έχει αποδείξει ότι τα λεφτά του αξίζουν αυτή τη σεζόν. Όχι μόνο έχει ηγηθεί μιας γηραιάς ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει πάρει τον σύλλογο σε ένα σημείο από την κορυφή της Λα Λίγκα.

«Είμαι τυχερός; Ναι, για να είναι εδώ σε αυτό το μεγάλο club», δήλωσε ο Ζιντάν, απαντώντας στο αν η επιτυχία του είναι κάτω από την καλή τύχη σύμφωνα με τον Marca.

«Δεν νομίζω ότι είμαι μια καταστροφή ενός προπονητή. Ούτε εγώ είμαι ο καλύτερος, σίγουρα.

«Μπορεί να μην κάνεις πάντα καλά τα πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις πάθος. Τότε μπορεί να πάει καλά ή να πάει άσχημα. Είναι σημαντικό να δίνω 100 τοις εκατό κάθε μέρα και το κάνω αυτό, αλλά κυρίως οι παίκτες μου.

«Υπάρχει πολλή συζήτηση εδώ, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει.»

Το Zidane και η Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στους αντιπάλους της πόλης Χετάφε για τον επόμενο αγώνα τους La Liga το βράδυ της Κυριακής.