«Είναι νέοι εναντίον βετεράνων» — Bonucci πυρκαγιές προειδοποίηση πριν από τον τελικό του Ευρώ

Αν και επιφυλακτικός για την απειλή που μπορούν να προκαλέσουν οι Άγγλοι, ο αρχηγός της Ιταλίας είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Euro 2020 τελικό φωτιστικό Αγγλία vs Ιταλία είναι ουσιαστικά «νέοι εναντίον των βετεράνων», σύμφωνα με τον Leonardo Bonucci.

Ο 34χρονος Bonucci, ο αμυντικός του συνεργάτης Giorgio Chiellini, ο 32χρονος Ciro Immobile και ο Lorenzo Insigne είναι μερικοί από τους εξαιρετικά έμπειρους παίκτες της εθνικής ομάδας της Ιτ αλίας.

Οι αντίπαλοι της Ιταλίας, από την άλλη πλευρά, είναι μια πολύ νεότερη πλευρά σχετικά. Ο 19χρονος Μπουκάγιο Σάκα, ο 21χρονος Jadon Sancho και οι 22χρονοι επιτιθέμενοι Mason Mount ξεκίνησαν όλοι στο τουρνουά για την Αγγλία, ενώ ο 18χρονος Jude Bellingham εμφανίστηκε επίσης.

Οι δύο ομάδες είναι τώρα έτοιμες να συγκρουστούν στο Γουέμπλεϊ για το μεγάλο βραβείο, και ο Μπονούτσι παραδέχεται ότι η παλιά φρουρά της Ιταλίας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση ενάντια στους Άγγλους επιτιθέμενους.

«Είναι οι νέοι εναντίον των βετεράνων», δήλωσε ο Μπονούτσι σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό του Euro 2020.

«Οι Άγγλοι μπροστά είναι πολύ ισχυροί και είναι σπουδαίοι παίκτες, οπότε όλη η ομάδα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για την υπεράσπισή μας.

«Γνωρίζουμε πώς μπορούν να μας φέρουν δυσκολίες, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο ρυθμό και την ταχύτητα των προπορευόμενων τους, όπως ο Χάρι Κέιν και οι άλλοι.

«Την Κυριακή θα έχουμε σπουδαίους παίκτες στο one-on-one, αλλά είμαι πολύ σίγουρος γιατί όλοι οι παίκτες μας θα δώσουν 100 τοις εκατό για να φέρουν κάτι ιστορικό σπίτι».