«Είναι δύσκολο για μένα να το παραέξω» — Ο Χάζαρντ μοιράζεται το μυστικό του Άρσεναλ

Ο πρώην σταρ της Τσέλσι έριξε μια εκπληκτική αποκάλυψη της Άρσεναλ που λέει ότι είναι «δύσκολο να γίνει δεκτού».

Ο Eden Hazard παραδέχθηκε ότι ήταν οπαδός της Arsenal όταν ήταν παιδί, έχοντας μεγαλώσει είδωλα τους Γάλλους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο βόρειο Λονδίνο μεταξύ των τέλη της δεκαετίας του 1990 και των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Δεν είναι μυστικό, φυσικά, ότι ο γαλλόφωνος Βέλγος είδωλε το αφεντικό του στη Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ήταν νέος. Αλλά υπήρχαν και άλλοι Γάλλοι που θαύμαζε, συμπεριλαμβανομένου του θρύλου της Άρσεναλ Τιερί Χένρι και τρεις άλλοι Πυροβολητές.

«Όταν ήμουν μικρή, η ομάδα που παρακολουθούσα περισσότερο ήταν η γαλλική εθνική ομάδα. Για μένα, οι παίκτες που θαύμαζα ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Τιερί Χένρι,» είπε ο Χάζαρντ, ο οποίος έπαιξε για την Τσέλσι μεταξύ 2012 και 2019, στο περιοδικό On the Front Foot.

«Είναι δύσκολο για μένα να το παραδεχτώ λόγω της σχέσης μου με την Τσέλσι, αλλά μου άρεσε πραγματικά η ομάδα της Arsenal εκείνη την εποχή. Είχαν παίκτες όπως ο Robert Pires, ο [Sylvain] Wiltord, και ο [Patrick] Vieira, οπότε παρακολουθούσα κυρίως τους Γάλλους παίκτες όταν μεγάλωνα».

Ο Χάζαρντ έκανε 292 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια επταετούς περιόδου στο Τσέλσι, διαχειρίζοντας 110 γκολ και 92 ασίστ. Ωστόσο, μετά από μια μεταφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019, δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τη φόρμα του.

Ένας βασικός λόγος πίσω από αυτό ήταν οι πολλές αποτυχίες τραυματισμών που υπέστη από τη λήψη της εικονικής no.7 φανέλα στη Μαδρίτη.