«Είναι βλασφημία» — Ferdinand καλεί τους επικριτές του Ρονάλντο με εξαιρετικό σημείο

Ο πρώην υπερασπιστής των Red Devils χαρακτήρισε την κριτική που είχε ως στόχο τον Cristiano Ronaldo ως «ντροπή «ισοδύναμη με τη «βλασφημία».

Ο Ρίο Φερδινάνδος λέει ότι είναι ασέβεια να επικρίνουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την έλλειψη πιέσεων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά τη σφυρηλάτηση των γκολ στο Old Trafford, οι κριτικοί έχουν στοχεύσει στην έλλειψη πίεσης του Ρονάλντο σε παιχνίδια σε σύγκριση με τους συνομηλίκους του.

Αλλά ο Φερδινάνδος συνέκρινε αυτή την κριτική με τη «βλασφημία «και επεσήμανε ότι το μόνο που κάνουν οι Γιουνάιτεντ είναι να παίζουν με τα δυνατά σημεία του Ρονάλντο.

«Έχω ακούσει κάποια λόγια και ο μόνος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω, είναι ότι είναι βλασφημία, όταν άκουσα κάποιους να μιλούν για τον Ρονάλντο ο λόγος για τον οποίο η Man United δεν πρόκειται να πετύχει», δήλωσε ο Ferdinand στο κανάλι του στο YouTube.

«Ο Ρονάλντο θα εμφανιστεί στο Μαν Γιουνάιτεντ, και ναι είναι υπέροχο, αλλά αυτός θα είναι ο λόγος που δεν κάνουν τίποτα.

«Άκου, έχω δει πάρα πολύ από αυτό, μη μιλάς έτσι. Σε παρακαλώ, είναι ντροπή. Απόλυτη ασέβεια.

«Ένας παίκτης που έχει κάνει ό, τι έχει κάνει στο παιχνίδι, ένας σούπερ σταρ οποιασδήποτε γενιάς, θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σε οποιαδήποτε γενιά μπορείτε να σκεφτείτε, και ακόμα και πάλι είπε στους ανθρώπους το Σαββατοκύριακο τι είναι εδώ… η πίεση και σκοράρει.

«Το να σκεφτείς ότι επειδή δεν πιέζει, επειδή δεν τρέχει τόσο πολύ όσο οι άλλοι άνθρωποι… δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο είναι εκεί.

«Παίζεις με τις δυνάμεις των ανθρώπων μερικές φορές, μπορείς να το κάνεις όταν έχεις έναν σούπερ σταρ στην ομάδα σου, μερικές φορές για συγκεκριμένα κλαμπ.»

Ο Φερδινάνδος πρόσθεσε: «Όταν κοιτάς τον [Romelu] Lukaku, [Robert] Lewandowski, Karim Benzema… είναι παίκτες, μερικοί από τους καλύτερους σκόρερ αυτής της γενιάς.

«Είναι παίκτες που κοιτάτε και φεύγετε «δεν δουλεύει καθόλου σκληρά, δεν πιέζει καθόλου την αντιπολίτευση. Ο Χάρι Κέιν, είναι μεγάλος πιεστής της αντιπολίτευσης, έτσι δεν είναι…

«Αλλά όλοι μιλάμε γι’ αυτούς σαν να είναι σπουδαίοι παίκτες. Κανείς δεν αμφισβητεί το ποσοστό εργασίας τους, την πιεστική ικανότητά τους. Ας το κάνουμε σωστά. Πρέπει να είναι το ίδιο για κάποιον σαν τον Ρονάλντο. Είναι η ευρύτερη εικόνα της United, η δομή της ομάδας, ήταν άλλα πράγματα».