«Είναι ανατίναξη στο πρόσωπό του» — Arteta κάλεσε για Arsenal γκάφα μεταφορά

Ο διευθυντής των Gunners έχει κληθεί για μια ολοένα και πιο κακή απόφαση από έναν διάσημο θρύλο της λέσχης.

Ο θρύλος της Arsenal Alan Smith πιστεύει ότι ο Mikel Arteta υπέγραψε ένα flop μεταφοράς στο Willian και οι αγώνες του Winger «ανατινάζονται στο πρόσωπό του».

Ο πρώην σταρ της Τσέλσι άλλαξε συμμαχίες στο βόρειο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι με δωρεάν μεταφορά. Η άφιξή του φάνηκε να είναι πραξικόπημα εκείνη την εποχή, ειδικά καθώς δεν υπήρχε βαρύ τέλος μεταφοράς. Στα μισά της σεζόν, όμως, δεν έχει ανταπεξέλθει στις χρεώσεις του.

«Όλα καταλήγουν στη στάση», δήλωσε ο Smith Stadium Astro στο Willian. «Αν η προσέγγιση δεν είναι σωστή, αν δεν έχει ακόμα αυτή την πείνα τότε δεν πρόκειται να πάρετε παραστάσεις από αυτόν.

«Μπορεί ο Mikel Arteta να συνεργαστεί μαζί του στο χώρο εκπαίδευσης; Μπορεί να προσπαθήσει να πάρει περισσότερα από τον Γουίλιαν; Πηγαίνοντας πίσω στις μέρες του Τσέλσι, πόσες φορές τον είδες να κάνει αυτές τις εκρήξεις και να αφήνει να πετάξει. Ήταν απειλή για γκολ κάθε βδομάδα.

«Δεν το έχουμε δει αυτό και αυτό ήθελε η Arteta όταν επένδυσαν σε αυτόν. Αυτή τη στιγμή ανατινάζεται στο πρόσωπό του.»

Ο πρώην επιθετικός Gunners πρόσθεσε στον Willian: «Ποιο ήταν το κίνητρό του για να ενταχθεί στην Arsenal;

«Προς το παρόν είναι εύκολο να πούμε ότι είναι για τα χρήματα και έχει χάσει την πείνα, έτσι φαίνεται από έξω.

«Αυτές οι παραστάσεις δεν ήταν αρκετά καλές και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον διευθυντή.»

Ο Smith, ο οποίος σκόραρε 115 γκολ σε 347 εμφανίσεις για την Arsenal μεταξύ 1987 και 1995, προσέφερε επίσης μια ζοφερή αξιολόγηση για το ρεκόρ του συλλόγου, Nicolas Pepe, προτείνοντας «η ποδοσφαιρική του νοημοσύνη φαίνεται μικρή».