Είναι έτοιμη η Eden Hazard να επιστρέψει στην κορυφαία φόρμα με το Βέλγιο;

Με την έναρξη των ημιτελικών της UEFA Nations League, πρέπει να συζητήσουμε αν η Eden Hazard είναι έτοιμη να βοηθήσει το Βέλγιο ή όχι.

Ο Eden Hazard έχει περάσει μια από τις πιο φρικιαστικές στιγμές της καριέρας του, ενώ ζει παράλληλα με το Βέλγιο. Όταν έπαιζε ακόμα για την Τσέλσι, δήλωσε επανειλημμένα πόσο ονειρευόταν να εκπροσωπήσει κάποια μέρα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια παίζοντας για το Los Blancos, αυτό το όνειρο έχει γίνει ένας εφιάλτης. Αν και έχει ήδη αναρρώσει από έναν άσχημο τραυματισμό στον αστράγαλο, του πήρε πολύ χρόνο για να ανακτήσει το συναίσθημα που είχε ως παίκτης του Μπλουζ.

Οι ικανότητες ντρίμπλα που ήταν μοναδικές μέσα του χάθηκαν ξαφνικά για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν επίσης μια μακρά διαδικασία ανάκαμψης με τη βελγική εθνική ομάδα. Παρόλο που ήταν ανηφορικός δρόμος γι’ αυτόν, ο Χάζαρντ έχει στη χώρα του ό, τι του λείπει στη Ρεάλ Μαδρίτης: εμπιστοσύνη από τον διευθυντή του. Έχει παίξει σε μερικούς αγώνες, αλλά έχει δώσει ως επί το πλείστον ικανοποιητικά αποτελέσματα και πολύ περισσότερο χρόνο παιχνιδιού σε σύγκριση με την Ισπανία. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ ξέρει ότι όσο πιο γρήγορα ανακτήσει την Εδέμ Χάζαρντ για την ομάδα του, τόσο το καλύτερο θα είναι γι’ αυτόν.

Η Γαλλία θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία του μέχρι σήμερα.

Αν κρίνουμε τους πιο πρόσφατους αγώνες της Εθνικής Ομάδας του Βελγίου, η Eden Hazard έχει έναν μεγάλο λόγο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση για τον αυριανό αγώνα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα λαμβάνοντας υπόψη ότι υποτίθεται ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του. Με το Βέλγιο, η Eden είναι πάντα ένας από τους παίκτες που μπορούν να εμπιστευτούν ότι θα προσφέρουν ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάστασή του.

Γαλλία δεν περνάει αυτή τη στιγμή την καλύτερη στιγμή των τελευταίων τεσσάρων ετών και ο Hazard θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπερδευτούν αν ο Χάζαρντ παίξει στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης με τη χώρα του. Δεν θα καταλάβουν το λόγο που ο Κάρλο Ανσελότι αρνείται να του δώσει λεπτά που σίγουρα θα πάρει κάτω από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Αν γίνει σημαντικός αύριο, η Eden μπορεί να κάνει μια υπόθεση για τον εαυτό του στους επερχόμενους αγώνες Los Blancos θα πρέπει να παίξει.