«Είναι ένα προνόμιο» Λύκοι αστέρι ενθουσιασμένος από συνδέσεις Βαρκελώνη

Οι Καταλανοί μπορεί να προσθέσουν έναν νέο μέσο στις τάξεις τους αυτό το χειμώνα.

Ο αρχηγός των λύκων Ruben Neves αντέδρασε σε αναφορές σχετικά με την πιθανή μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

Ο Νέβες ήταν μεταξύ των στόχων του Μπάρκα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι Καταλανοί απέτυχαν να τον υπογράψουν κατά τη διάρκεια του πολυάσχολου παραθύρου μεταφοράς τους.

Από τότε που εντάχθηκε στους Wolves από το Πόρτο το 2017, ο Πορτογάλος πρωταγωνιστής εξελίχθηκε σε έναν κρίσιμο παίκτη της Molineux.

Οι εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεισαν τον Μπάρκα να κάνει άλλη μια ώθηση για να τον υπογράψει αυτό το χειμώνα. Με τον Νέβες να έχει συμβόλαιο με τους Λύκους μέχρι το 2024, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Μπάρκα.

Αλλά οι τελευταίες παρατηρήσεις της πορτογαλικής διεθνούς κοινότητας δείχνουν ότι δεν είναι αντίθετος με τη μεταφορά ο ίδιος.

«Ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει στη Βαρκελώνη; Νομίζω ότι είναι μια συνηθισμένη ερώτηση για όλους τους παίκτες», δήλωσε η Neves στον πορτογαλικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Canal 11.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Φυσικά, είναι πάντα προνόμιο για μένα να συνεργαστώ με λέσχες αυτού του διαμετρήματος».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θα κάνω τη δουλειά μου εδώ και είμαι σίγουρος ότι έχω ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου. Εμπιστεύομαι πολύ αυτούς τους ανθρώπους για τέτοιες καταστάσεις.

«Πρέπει να επικεντρωθώ όσο περισσότερο μπορώ στους Γουλβς. Περνώντας καλά εδώ, τα πράγματα θα έρθουν φυσικά.»