«Είναι ένα γεγονός» Ο Mappe θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η Los Blancos θα εξασφαλίσει την υπογραφή ενός συγκεκριμένου Γάλλου φόργουντ είναι επικείμενη.

«Είναι γεγονός» ο Kylian Mbappe θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Siro Lopez.

Ο Mappe βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και αρκετό καιρό, με αναφορές που τον συνδέουν με την ισπανική πρωτεύουσα που χρονολογείται από την εποχή του Μονακό.

Ο 22χρονος πρόσφατα αποκάλυψε ότι είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο ρεκόρ 13χρονων νικητών του Champions League όταν ήταν μόλις 14 ετών, αλλά το απέρριψε.

Η αβεβαιότητα περιβάλλει σήμερα το μέλλον του καθώς ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζει να καθυστερεί την υπογραφή παράτασης συμβολαίου με τον Paris Saint-Germain παρά το γεγονός ότι πλησιάζει το τελευταίο έτος της τρέχουσας συμφωνίας του Η PSG κινδυνεύει να χάσει το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, και έχει αναφερθεί ότι θα είναι πρόθυμοι να τον εξαργυρώσουν αυτό το καλοκαίρι.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπογράψει τον Mappe αυτό το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι γνώμη, είναι γεγονός», δήλωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος Lopez στο κανάλι του Twitch, σύμφωνα με το Defense Central.

«Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνει επίσημο, ίσως μέχρι τον Αύγουστο», πρόσθεσε. «Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ότι πρέπει να επιτύχει μια φιλική συμφωνία με την PSG.»