«Είμαι συντετριμμένος «Tuchel σπάει σιωπή στην έξοδο Τσέλσι

Μια απροσδόκητη απόφαση των νέων ιδιοκτητών της Τσέλσι τελείωσε το χρόνο του Tuchel στο κλαμπ.

Ο Τόμας Τούτσελ έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι μετά την απόλυσή του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το Γερμανό αφεντικό κέρδισε το δεύτερο τίτλο της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ μόλις πέντε μήνες μετά την ανάληψη της. Οι Blues συνέχισαν να διεκδικούν τους τίτλους του Ευρωπαϊκού Σούπερ Κυπέλλου και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Club, ενώ έφτασαν σε πέντε τελικούς υπό το Γερμανό αφεντικό.

Ο ιδιοκτήτης του New Chelsea, Todd Boehly, ξόδεψε 273 εκατομμύρια λίρες για να ξαναχτίσει την ομάδα της Τσέλσι

Ωστόσο, πήγε για να απολύσει Tuchel μόνο έξι παιχνίδια στη νέα σεζόν.

«Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες δηλώσεις που έχω γράψει ποτέ. Και είναι κάτι που ήλπιζα ότι δεν θα χρειαζόταν να κάνω για πολλά χρόνια», έγραψε ο Tuchel στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι συντετριμμένος που ο χρόνος μου στο Τσέλσι έφτασε στο τέλος της. Αυτό είναι ένα κλαμπ όπου ένιωσα σαν στο σπίτι, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό, τους παίκτες και τους υποστηρικτές που με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος από την αρχή.

«Η περηφάνια και η χαρά που ένιωσα βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει το Champions League και το Club World Cup θα μείνει μαζί μου για πάντα. Είμαι περήφανος που υπήρξα μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και ό, τι κι αν μου επιφυλάσσει το μέλλον, οι αναμνήσεις των τελευταίων 19 μηνών θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».