«Είμαι ο πιο cool καπετάνιος στο πρωτάθλημα» — Aubameyang αγαπά Arsenal ζωή

Ο Pierre-Emerick Aubameyang έχει μεταφέρει το περιβραχιόνιο του καπετάνιου από το 2019 στην Άρσεναλ βοηθώντας τους να επιτύχουν το Κύπελλο FA και την Κοινοτική Ασπίδα.

Ο Pierre-Emerick Aubameyang απολαμβάνει τη ζωή στην Άρσεναλ και θεωρεί ότι είναι ο «πιο cool καπετάνιος του πρωταθλήματος, ίσως στον κόσμο».

Από το 2019, ο 32χρονος εκπροσωπεί τους Πυροβολητές ως καπετάνιο μετά την απογύμνωση του ρόλου Granit Xhaka.

Υπό την γυαλισμένη ηγεσία του αστέρα της Γκαμπόν, η ομάδα του Mikel Arteta έχει δει το Κύπελλο FA και την Κοινοτική Ασπίδα δόξες.

Μιλώντας για τις ημέρες του στην Arsenal, ο Aubameyang είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ο πιο cool καπετάνιος του πρωταθλήματος, ίσως στον κόσμο!

«Για να πω την αλήθεια προσπαθώ να γίνω παράδειγμα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του να είσαι καπετάνιος. Και προσπαθεί να εμπνεύσει τους νέους στην ομάδα αλλά και τους ηλικιωμένους. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δώσω ό, τι μπορώ για τη λέσχη.»

«Αυτή είναι η δουλειά, όταν είσαι ο καπετάνιος, αυτή είναι η δουλειά. Πρέπει να το πάρεις, να το αποδεχτείς και να το αντιμετωπίσεις. Είναι καλή δουλειά, είναι η ωραιότερη δουλειά στο ποδόσφαιρο. Οπωσδήποτε.»

Ανεξάρτητα από το ότι είναι καπετάνιος, η προσέγγισή του προς τους συμπαίκτες του είναι μάλλον ήρεμη και συγκροτημένη.

Η Auba πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό [να μιλήσω στην ομάδα] και νομίζω ότι όλοι περιμένουν να επικοινωνήσω πολύ, αλλά είμαι ένας ήσυχος τύπος, ένας ντροπαλός τύπος, αλλά δεν πειράζει!

«Προσπαθώ να βελτιωθώ σε αυτό και σίγουρα προσπαθώ να μιλήσω, κυρίως στο καμαρίνι. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος για μένα. Προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός και να υποστηρίζω τα παιδιά.»

«Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή. Όταν παλεύουμε, θέλω να πω λίγα λόγια στα παιδιά. Και προσπαθήστε να τους δώσετε θετικά πράγματα στο μυαλό τους. Στο μυαλό μου, ακόμα κι αν είναι μόνο δύο ή τρεις λέξεις, αυτό μπορεί να αλλάξει κάτι. Και ίσως είναι καλό.»