«Είμαι ο καλύτερος» — ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Ο 40χρονος Σουηδός συνεχίζει να αψηφά την ηλικία και τώρα έχει άρει το καπάκι για το μυστικό πίσω από την επιτυχία του.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πιστώνει τη νοοτροπία του ότι συνεχίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στα σαράντα του.

Ο επιθετικός AC Milan, ο οποίος έκλεισε τα 40 στις αρχές Οκτωβρίου, επιστρέφει στα καλύτερά του μετά την ανάρρωση από προβλήματα τραυματισμών νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στην πραγματικότητα, έχει δώσει ένα γκολ σε δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια του.

Ο Ζλάταν απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός την Κυριακή, σκοράροντας ένα λαμπρό ελεύθερο λάκτισμα ενάντια στην πλευρά των Ρομά του Χοσέ Μουρίνιο για να βοηθήσει τον Μίλαν να κερδίσει μια σημαντική νίκη με 2-1.

«Το μυστικό της μακροζωίας μου είναι στο μυαλό, καθώς προσπαθώ να αποδείξω ότι το 40 είναι απλά ένας αριθμός και μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ», είπε ο Telefoot.

«Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Προφανώς, δεν μπορώ να παίξω όπως πριν, αλλά είμαι πιο έξυπνος τώρα και έχω περισσότερη εμπειρία. Δεν εκπλήσσομαι από τις παραστάσεις μου, είμαι ο καλύτερος».

Ο Ζλάταν πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα άλλο να αποδείξω, αλλά δεν θέλω να αποσυρθώ και μετά να το μετανιώσω, νομίζοντας ότι θα μπορούσα να έχω συνεχίσει. Δεν θέλω να σταματήσω μέχρι να με πετάξουν έξω, καλά και πραγματικά τελειωμένο».

«Δεν θέλω να σταματήσω μέχρι να με πετάξουν έξω, καλά και πραγματικά τελειωμένο.»