«Είμαι αρκετά καλός «Μάντισον ανυπομονεί να ανακαλέσει την Αγγλία

Ο αστέρας του Λέστερ Τζέιμς Μάντισον είναι πεπεισμένος ότι έχει αρκετή ποιότητα για να γίνει βασικός στην ομάδα της Αγγλίας υπό τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο James Maddison ελπίζει ότι οι παραστάσεις του θα τον δουν να κερδίζει μια θέση στην ομάδα της Αγγλίας πριν από το ευρώ το καλοκαίρι.

Το αστέρι του Leicester έχει μόνο μία εμφάνιση για τα Τρία Λιοντάρια και αυτό ήρθε με νίκη 7-0 επί του Μαυροβουνίου το 2019.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η μάχη για θέσεις στην ομάδα της Αγγλίας είναι περίπου μία από τις πιο άγριες γύρω. Για την προοπτική, ένας παίκτης όπως ο Jack Grealish δεν έχει ακόμη καθιερωθεί πλήρως κάτω από τον Gareth Southgate.

Από μόνος του, ο Μάντισον ήταν ένας συνεπής εκτελεστής και αυτός ο όρος.

Εννέα γκολ και 10 ασίστ σε όλους τους διαγωνισμούς σημαίνουν ότι ο 24χρονος έχει τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε παίκτη του Leicester μέχρι στιγμής.

Επόμενος στη σειρά για Maddison είναι μια ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του στη διεθνή σκηνή.

«Ξέρω ότι είμαι αρκετά καλός. Απλά θέλω αυτή την ευκαιρία.» είπε στο Football Focus.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να αγωνιστούμε. Αυτός δεν είναι ένας στόχος που θα κρύψω. Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα της Αγγλίας, τόσο απλά», πρόσθεσε η Μάντισον.

Η Μάντισον συνέχισε: «Αν δεν ήταν αυτός ο στόχος μου, κάτι θα πήγαινε στραβά. Έχω περάσει από τις κατώτερες κατηγορίες και αυτό το συναίσθημα της εκπροσώπησης της χώρας μου εναντίον του Μαυροβουνίου ήταν το καλύτερο συναίσθημα που υπήρξε ποτέ.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ πεινασμένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύω κάθε μέρα, για τον οποίο μένω στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο για να βοηθήσω αυτή την ομάδα του Leicester και τελικά να επανέλθω στην ομάδα της Αγγλίας».