«Είμαι απογοητευμένος «Ο Λάμπαρντ σπάει σιωπή για την απόλυση της Τσέλσι

Ο Φρανκ Λάμπαρντ λέει ότι είχε το προνόμιο να διευθύνει την Τσέλσι αλλά έμεινε απογοητευμένος που δεν είχε αρκετό χρόνο στο κλαμπ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έδωσε την πρώτη του δημόσια δήλωση μετά την αποβολή του και παραδέχεται ότι ήθελε περισσότερο χρόνο υπεύθυνο για τους Μπλουζ.

Ο 42χρονος απολύθηκε από την Τσέλσι τη Δευτέρα μετά από μια κακή πορεία πρόσφατων αποτελεσμάτων. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραδέχτηκε ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον σύλλογο αλλά έπρεπε να ληφθεί για να διασωθεί κάτι της εποχής τους.

Thomas Tucel αναμένεται να έρθει ως το νέο αφεντικό Chelsea και θα μπορούσε να ανακοινωθεί ήδη από την Τρίτη.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει πάει στα social media για να ευχηθεί στον πρώην σύλλογο του καλά παρά την απροσδόκητη απόφαση που είδε και τα δύο μέρη να χωρίσουν.

Ο Lampard δημοσίευσε στο Instagram: «Όταν ανέλαβα αυτόν τον ρόλο, κατάλαβα τις προκλήσεις που επικρατούνταν σε μια δύσκολη στιγμή για την ποδοσφαιρική ομάδα.

«Είμαι απογοητευμένος που δεν είχα το χρόνο αυτή τη σεζόν να προωθήσω το σύλλογο και να το ανεβάσω στο επόμενο επίπεδο».

«Ήταν ένα τεράστιο προνόμιο και τιμή μου να διευθύνω την Chelsea, μια λέσχη που είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό»

«Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την απίστευτη υποστήριξη που έχω λάβει τους τελευταίους 18 μήνες ελπίζω να γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για μένα»

«Όταν ανέλαβα αυτόν τον ρόλο, κατάλαβα τις προκλήσεις που επικρατούνταν σε μια δύσκολη στιγμή για την ποδοσφαιρική ομάδα»

«Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα που κάναμε, και είμαι περήφανος για τους παίκτες της ακαδημίας που έκαναν το βήμα τους στην πρώτη ομάδα και τα κατάφεραν τόσο καλά. Είναι το μέλλον του συλλόγου».

Πολλοί πίστευαν ότι ο Λάμπαρντ έπρεπε να είχε δοθεί μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποδείξει τον εαυτό του. Ο μαυροδεμένος διευθυντής του Μπλουζ είπε ότι ήταν απογοητευμένος σε αυτό το μέτωπο.

«Είμαι απογοητευμένος που δεν είχα το χρόνο αυτή τη σεζόν να προωθήσω τον σύλλογο και να τον ανεβάσω στο επόμενο επίπεδο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπράμοβιτς, το διοικητικό συμβούλιο, τους παίκτες, την προπονητική μου ομάδα, και όλους στο σύλλογο για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, ειδικά σε αυτούς τους πρωτοφανείς και δύσκολους καιρούς.

«Εύχομαι στην ομάδα και στο σύλλογο κάθε επιτυχία για το μέλλον.»