Δύο αστέρια της Τσέλσι αποκλείονται από τον τελευταίο αγώνα Euro 2020 της Αγγλίας

Πριν από τον τελικό αγώνα της Αγγλίας στο Euro 2020, η πλευρά του Gareth Southgate θα πρέπει να το κάνει χωρίς δίδυμο Τσέλσι Mason Mount και Ben Chilwell.

Ο Μέισον Μάουντ και ο Μπεν Τσίλγουελ πρέπει να απομονωθούν από την ομάδα της Αγγλίας αφού έρθουν σε στενή επαφή με τον Μπίλι Γκίλμορ της Σκωτίας.

Ο Γκίλμουρ, ο οποίος έχει βγει θετικός στο COVID-19, αλληλεπιδρά με τους συμπαίκτες του στο Τσέλσι, Όρος και Τσίλγουελ, αφού η Σκωτία και η Αγγλία έπαιξαν ισοπαλία 0-0 στο Γουέμπλεϊ σε αγώνα του Ομίλου Δ την Παρασκευή.

Τα αποτελέσματα της 20χρονης Δευτέρας, φυσικά, έπληξαν την ομάδα της Αγγλίας, η οποία τον είχε αντιμετωπίσει μόλις δύο ημέρες νωρίτερα.

Τώρα τα Τρία Λιοντάρια επιβεβαίωσαν ότι δύο από τους παίκτες τους, ο Μάουντ και ο Τσίλγουελ, αυτοαπομονώνονται μετά από διαβούλευση με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

«Οι Chilwell and Mount θα απομονωθούν και θα προπονηθούν μεμονωμένα σε ιδιωτικούς χώρους στη βάση εκπαίδευσης St. George’s Park της Αγγλίας, με την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέφει εκεί μετά την αποψινή αναδρομή εναντίον της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Wembley», διάβασε μια δήλωση.

«Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα COVID-19 και το καθεστώς δοκιμών της UEFA, παραμένοντας σε στενή επαφή με την PHE.

«Ολόκληρη η ομάδα και το προσωπικό της Αγγλίας έκαναν δοκιμές πλευρικής ροής τη Δευτέρα και όλα ήταν και πάλι αρνητικά, όπως συνέβη με τις δοκιμές PCR της Κυριακής της UEFA πριν τον αγώνα.

«Περαιτέρω δοκιμές θα διεξαχθούν όπως και όταν χρειάζεται.»

Η πλευρά του Σάουθγκεϊτ αντιμετωπίζει την Τσεχική Δημοκρατία στο Γουέμπλεϊ την Τρίτη το βράδυ. Η πρόκριση στο τελευταίο 16 είναι σχεδόν εγγυημένη, αν και το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την πρώτη θέση στον Όμιλο Δ. Αυτή τη στιγμή κάθονται πίσω από τους πιο πρόσφατους αντιπάλους τους στην κατώτερη διαφορά τερμάτων στη δεύτερη θέση.