Διευθύνων Σύμβουλος της Inter Milan παίρνει πυροβόλησε Lukaku πάνω από την Chelsea κίνηση

Οι Ιταλοί πρωταθλητές δέχτηκαν μια προσφορά μεγάλου χρήματος για τον παραγωγικό frontman τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να ανακουφίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Inter Milan Giuseppe Marotta έχει χτυπήσει στο Romelu Lukaku λέγοντας ότι εντάχθηκε στην Chelsea μόνο για να «διπλασιάσει το μισθό του».

Ο Lukaku συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της σειράς Α της Inter Milan το 2020-21 και η αναχώρησή του αποτέλεσε πηγή έκπληξης για τους οπαδούς.

Αναμένεται ότι οι Nerazzurri δεν θα αφήσουν το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τους με οποιοδήποτε κόστος, αλλά η οικονομικά αγωνιζόμενη πλευρά ενέδωσε όταν η Τσέλσι τους πρόσφερε ποσό ύψους 97,5 εκατομμυρίων λιρών (115 εκατομμυρίων ευρώ).

Η Ίντερ τον αντικατέστησε με έναν έμπειρο σκόρερ στην Edin Dzeko, ο οποίος δεν αφήνει τους πρωταθλητές της Serie A να χάσουν τον Βέλγο σκοπευτή. Ο Dzeko έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει ήδη στήσει τρία ακόμα στα πρώτα 11 παιχνίδια του για το σύλλογο και γρήγορα αποδεικνύεται ότι είναι ένας κατάλληλος αντικαταστάτης.

«Το Lukaku πωλήθηκε για €115 εκατ. και αγοράσαμε την Dzeko δωρεάν. Στο γήπεδο, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά», δήλωσε ο Marotta, μιλώντας στην Corriere della Sera.

«Ο Λουκάκου έφυγε για να διπλασιάσει το μισθό του, στην Ιταλία αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να υπάρχουν.

«Σήμερα, δεν μπορούμε να κάνουμε σημαντικές επενδύσεις, δεν θα μου επιτρεπόταν να υπογράψω το Lukaku για 75 εκατομμύρια ευρώ (63 λίρες ανά 87 εκατομμύρια δολάρια). Χρειαζόμαστε μειωμένες και συγκεκριμένες επενδύσεις».